Sânziana Buruiană alăptează de șase ani și jumătate încontinuu. ”Ar trebui să mă interesez care a fost cel mai mare record, chiar o să vorbesc cu cei de la Guinness Book”

12.07.2022, 17:25
Sânziana Buruiană alăptează de șase ani și jumătate încontinuu. ”Ar trebui să mă interesez care a fost cel mai mare record, chiar o să vorbesc cu cei de la Guinness Book”
Sânziana Buruiană alăptează de șase ani și jumătate încontinuu

Sânziana Buruiană a dezvăluit că alăptează de șase ani și jumătate încontinuu. Voluptuoasa blondă vrea să ia legătura cu repreezentanții Guinness Book pentru a afla care este recordul în acest sens. ”Ar trebui să mă interesez care a fost cel mai mare record, chiar o să vorbesc cu cei de la Guinness Book”, a spus ea.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie 2021. De ceva timp, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu familia sa la Budapesta, unde face televiziune.

Despre cele două fetițe ale sale a vorbit Sânziana Buruiană pentru wowbiz.ro. Aceasta a dezvăluit că de șase ani continuă să alăpteze. Blonda a declarat că vrea să se intereseze la reprezentanții Guinness Book care este recordul în acest sens.

Sânziana Buruiană alăptează de șase ani și jumătate încontinuu.   ”Acum o alăptez și pe cea mică, care are doi ani și să vedem câți ani vor mai urma”

 

”Sunt șase ani și jumătate de când alăptez încontinuu. Acum o alăptez și pe cea mică, care are doi ani și să vedem câți ani vor mai urma. De asta ar trebui să mă interesez care a fost cel mai mare record, chiar o să vorbesc cu cei de la Guinness Book, care a fost cea mai lungă perioadă de alăptare. Acum îmi alăptez ambii copii, cea mare a reușit să renunțe, dar cea mică încă nu și nu știu cât va mai dura. Pentru mine e o metodă foarte ușoară de adormit și de alinat orice durere”, a declarat Sânziana Buruiană pentru sursa mai sus-menționată.

”Mi-a fost ușor sincer cu alăptatul, foarte greu este în primele luni și de aceea cred că renunță multe mămici, pentru că atunci nu ești obișnuită și te simți oarecum inconfortabil, dar după aceea, când vezi că copilul adoarme imediat și că imunitatea lui este foarte bună, nu răcește, nu au probleme, nu am fost niciodată cu ele la spital, contează. Îi formezi de mic această imunitate, așa că eu le sfătuiesc pe mămici să încerce, chiar dacă multe se gândesc și din punct de vedere estetic, totuși eu cred că încă nu am așa probleme, după șase ani și jumătate de alăptat, încă mai pot să port decolteuri”, a completat blonda.

citește și...