Averea lui Alex Bodi. Cum a reușit fostul soț al Biancăi Drăgușanu să construiască un adevărat imperiu

12.11.2020, 16:55
Averea lui Alex Bodi. Cum a reușit fostul soț al Biancăi Drăgușanu să construiască un adevărat imperiu

Miercuri dimineață, 11 noiembrie, Alex Bodi a fost reținut de autorități, după o acțiune de amploare a oamenilor legii. 

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este acuzat de proxenetism și trafic de persoane. El a fost dus în cătușe la tribunal și acum urmează să fie judecată propunerea de arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Afaceristul din Mediaș a fost ridicat de mascați și dus la audieri, alături de nașul lui de cununie, interlopul sibian, ”Tâmplaru”.

Alex Bodi este acuzat de trafic de persoane

În lumea mondenă, Alex Bodi era cunoscut drept un antreprenor de succes, care se plimba doar în mașini scumpe sau în avioane private. Fostul Biancăi Drăgușanu a vorbit de puține ori despre modul în care și-a dobândit averea.

Pe când avea doar 18 ani, el a plecat în Spania, acolo unde și-a câștigat primii bani lucrând pe șantier. Într-un interviu pentru Antena Stars, Alex Bodi mărturisea că toți banii pe care i-a strâns i-a investit într-un club din Spania, dar s-a ocupat și cu afaceri ilegale.

Ajunsese să vândă aur cu acte false. În scurt timp, a ajuns iar falit. Pentru a-l ajuta, părinții lui și-au vândut apartamentul din Spania.

Din ce a făcut avere

‘Au fost momente cand nu aveam ce sa mananc. Am fost pus in multe situatii urate. Am avut o cumpana, chiar doua, ultima a fost mai dificila, desi crederam ca nu o sa se mai termine’, povestea Bodi.

Nu s-a lăsat și a ajuns să fie mâna dreaptă a unui milionar croat, care avea sediul la Stuttgart, în Germania.

Compania acestuia a fost prima cripto-bancă licențiată din lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane de dolari. Banca afiliată acesteia deține licența unei mine de aur în Madagascar și este evalută la 1,1 miliarde de dolari.

Trăiește într-un adevărat palat

De mai bine de 9 ani, firma este activă, iar Alex Bodi ar fi avut vânzări anuale de un milion de euro în fiecare an.

De asemenea, Alex Bodi ar fi cumpărat cel mai mare hotel din Mediaș, însă a fost lăsat în paragină din 2012. În plus, afaceristul deține și numeroase mașini luxoase, printre care un SUV Lamborghini Urus, Lamborghini Aventador SV sau Ferrari Pista 488, luat în primăvara acestui an.

Atunci când se deplasa în interes de afaceri, Alex Bodi călătorea cu un avion privat care valorează 13 milioane de dolari. Cât timp se afla în România, bărbatul locuia într-un palat din Voluntari, care valorează aproape un milion de euro.

citește și...