Claudia Pătrășcanu, reacție neașteptată după ce a aflat că Gabi Bădălău vrea să se însoare cu Bianca Drăgușanu

18.01.2021, 14:58
Claudia Pătrășcanu, reacție neașteptată după ce a aflat că Gabi Bădălău vrea să se însoare cu Bianca Drăgușanu
Claudia Pătrășcanu, reacție neașteptată după ce a aflat că Gabi Bădălău vrea să se însoare cu Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu a avut o reacție neașteptată după ce a aflat că Gabi Bădălău vrea să se însoare cu Bianca Drăgușanu. 

Nu mai este un secret pentru nimeni Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi au fost plecați într-o vacanță de vis în Maldive, însă Claudia Pătrășcanu, soția lui Gabi Bădălău, nu a putut rezista pornirilor și le-a stricat escapada romantică.

Într-o intervenție telefonică la ‘Xtra Night Show’, afaceristul a mărturisit că mama copiilor săi l-a agasat cu mesaje, dar a atacat-o și pe Bianca cu o sumedenie de reproșuri.

Claudia Pătrășcanu le-a stricat vacanța din Maldive

‘I-a dat mesaj. Claudia a zăpăcit-o cu mesaje pe Bianca’, a spus Gabi Bădălau la ‘Xtra Night Show’.

Tot în cadrul show-ului de la Antena 1, afaceristul a declarat că mariajul lui cu Claudia nu mai era ca la început.

‘Mai bine o vedeam cu doi bărbați, decât să știu că mama copiilor mei mi-a făcut atâtea plângeri penale. Am avut o viață liniștită, am avut o viață normală. Părinții mei nu au deranjat-o niciodată. Toată lumea a respectat-o. Când ne-am căsătorit ne-am mutat în casă. eu nu am dat o palmă nimănui. Nu a mai mers relația. Nu mă mai regăseam în relație cu ea, îmi cerea video, îmi cerea share location’, a mai declarat Gabi Bădălău.

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că a discutat cu Gabi Bădălău și i-a confirmat că vrea să se însoare cu fosta soție a lui Alex Bodi.

Gabi Bădălău vrea să se însoare cu Bianca Drăgușanu

‘Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: “vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc”. Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum căci ei sunt importanţi’, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Artista a mărturisit că nu este deranjată de faptul că Gabi Bădălău se iubește cu Bianca Drăgușanu.

citește și...