Sânziana Buruiană a născut. Primele declarații după ce a devenit mămică pentru a doua oară

01.10.2020, 16:34
Sânziana Buruiană a născut. Primele declarații după ce a devenit mămică pentru a doua oară
Sânziana Buruiană a născut. Primele declarații după ce a devenit mămică pentru a doua oară

Sânziana Buruiană a născut. Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară. Bebelușul a primit nota 10 la naștere.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf. Cei doi au o fetiță, Izabela. Micuța a venit pe lume în anul 2016.

Joi, 1 octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță.

„A luat nota 10 la naștere. A plâns mai mult decât Iza. Și eu am plâns. A plouat azi, deci va fi bogată. Are fața lui Zuluf când era mic”,a declarat Sânziana Buruiană pentru spynews.ro.

Vedeta a născut prin cezariană.

„A venit ziua cea mare. Mă pregătesc să o aduc pe lume pe bebelușă. Sunt foarte, foarte emoționată, deoarece e deja măricică, are cam 3 kilograme 700 și este poziționată… a coborât placenta destul de jos, este aproape de cezariana trecută”, spunea blonda înainte de a naște.

Sânziana Buruiană a dezvăluit că cea de-a doua fetiță a sa va purta numele Antonia.

Mesajul transmis de Sânziana Buruiană înainte de a adue pe lume cel de-al doilea copil

Înainte de a o aduce pe lume pe Antonia, cea de-a doua fetiță a sa, Sânziana Buruiană a scris un mesaj în mediul online, unde le-a împărtășit câteva gânduri prietenilor săi virtuali.

”Prima noastră dragoste… urmează si a2-a prințesă??Mă gândesc oare cum o să fie? Nu am văzut-o deloc la ecografie nu a vrut să se arate… este surpriza lui Dumnezeu un suflețel care a vrut să vină la noi și să ne aducă liniște și bucurie când viața mea se afla într-o cumpănă mare rămânând fără tatăl si bunica mea într-un timp atât de scurt… Oare ce suflet se întoarce înapoi la mine primul? Abia aștept să o cunosc și să-i mulțumesc pentru tot știu că cineva acolo Sus mă iubește…”, scria Sânziana Buruiană pe contul său de socializare.

 

 

 

citește și...