FOTO | Sânziana Buruiană, ședință foto de Crăciun alături de fiica sa

25.12.2019, 11:14
FOTO | Sânziana Buruiană, ședință foto de Crăciun alături de fiica sa
Sânziana Buruiană, ședință foto de Crăciun alături de fiica sa

Sânziana Buruiană a fost protagonista unei ședințe foto de Crăciun alături de fiica sa. Micuța Izabela a fost foarte relaxată și pare că postura de model o prinde de minune.

Vedeta și fetița sa au au realizat zilele trecute o ședință foto pentru Moș Crăciun, iar micuța Izabela a demonstrat că are mari aptitudini de model.

Sânziana Buruiană, ședință foto de Crăciun alături de fiica sa

„Cred că de abia anul acesta o să realizeze și ea ca vine Moș Crăciun. Crede că tatăl ei este Moș Crăciun. Are mult temperament, îmi calcă pe urme. Însă ochii i-a moștenit de la bunici. Ea este cadoul nostru de Crăciun, așa că am băgat-o într-o cutie să o pozăm”, a povestit Sânziana la ședința foto, scrie Click.

Fosta asistentă TV a dezvăluit și unde va petrece Sărbătorile: „În ajun de Crăciun o să fim la Fashion Kids Week, Iza va fi model în premieră și am mari emoții. Apoi plecam la munte și vom sărbători de Sfântul Ștefan, ziua ei de nume”.

Sânziana este foarte apropiată de fiica sa, pe care a alăptat-o până la vârsta de trei ani. Vedeta este căsătorită cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf din octombrie 2015. 

 

citește și...