FOTO / De ce nu au fost prezente rudele lui Nicolae Zuluf la botezul fiicei lui și a Sânzianei Buruiană. ”E mai bine să evit”

17.07.2021, 13:58
FOTO / De ce nu au fost prezente rudele lui Nicolae Zuluf la botezul fiicei lui și a Sânzianei Buruiană. ”E mai bine să evit”
De ce nu au fost prezente rudele lui Nicolae Zuluf la botezul fiicei lui și a Sânzianei Buruiană. ”E mai bine să evit”

Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, și-au botezat fetița cea mică, Antonia. petrecerea a fost una cu mare fast, însă la eveniment nu au luat parte rudele soțului Sânzianei Buruiană. Acesta a explicat care a fost motivul pentru care rudele sale nu au fost prezente la botezul micuței Antonia.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia.

Sânziana Buruiană ți partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie. Petrecerea a avut loc la un complex din Cernica. ”Am avut tematică ”Barbie” şi ”Pisicile artistocrate” pentru că i-au plăcut desenele şi ţinutele păpuşilor şi personajele din aceste filme seriale. Am avut 80 de invitaţi. Am pregătit botezul acesta cam o lună de zile, am avut câte trei ţinute fiecare, decorurile au durat, am avut un candy bar special, dar le-am pregătit cu grijă mai ales că a fost pandemia aceasta. Şi ştiam că se dă drumul la un moment dat la evenimente mondene şi m-am pregătit din timp. Am zis că, atunci când se deschid restaurantele, cum facem botezul Antoniei şi am găsit cum doream, o locaţie cu piscină, la Cernica. Acum sunt în vacanţă cu emisiunea de la Antena Stars, dar la mine vacanţă va fi după botez. Am vrea să plecăm ori in Grecia, ori la Bulgaria, însă în formula cu cea mică va fi mai dificil”, a declarat Sânziana Buruiană pentru click.ro.

De ce nu au fost prezente rudele lui Nicolae Zuluf la botezul fiicei lui și a Sânzianei Buruiană. ”N-am nevoie de neamuri, am nevoie de oameni simpli”

De la petrecerea de botez a micuței Antonia au lipsit însă neamurile lui Nicolae Zuluf, soțul Sânzianei Buruiană.  Acesta a explicat care a fost motivul pentru care acestea nu au fost prezente la eveniment.  „Neamurile nu le-am chemat. Mă refer la unchiul meu, la verișoara mea, la etc. (…) Nu-s certat, doar că e mai bine să evit”, a declarat Nicolae Zuluf la emisiunea ”Xtra Night Show”, citat de spynews.ro. „Ei sunt oameni bogați, cu milioane de euro și e normal că trebuie să facă în continuare. Munca este joi și nu pot să vină joia la botez și ce să le fac. Am zis: ”Bine, stați acasă, ce să vă fac?!””, a adăugat acesta.

„N-am nevoie de neamuri, am nevoie de oameni simpli. Se zice că ce mult te iubesc neamurile, și , de fapt, te iubesc neamurile de ….”, a mai spus partenerul de viață al Sânzianei Buruiană.

citește și...