Sânziana Buruiană, revoltată după ce a fost înşelată: ‘Mă aflu într-o perioadă grea din viaţa mea’

20.09.2019, 13:35
Sânziana Buruiană, revoltată după ce a fost înşelată: 'Mă aflu într-o perioadă grea din viaţa mea'
Sânziana Buruiană, revoltată după ce a fost înşelată: 'Mă aflu într-o perioadă grea din viaţa mea'

Sânziana Buruiană trece prin momente grele după moartea tatălui său. Vedeta a publicat pe Facebook un mesaj dur prin care a vrut să atragă atenţia oamenilor.

Sânziana Buruiană, revoltată după ce a fost înşelată: ‘Mă aflu într-o perioadă grea din viaţa mea’

Sânziana Buruiană a povestit că a mers cu fiica sa la un concurs, în urma căruia trebuia să primească bani pentru munca depusă de cea mică. La final, însă, fosta asistentă tv nu a primit nici măcar un leu.

“Eu am luat țeapă! Dragii mei, știți că mă aflu într-o perioadă grea din viața mea și că sunt în doliu, dar chiar și așa niciodată nu îmi las la o parte cuvântul și atunci când am de onorat un eveniment mă duc orice ar fi. Așa s-a întâmplat sâmbătă, când am fost la concursul dedicat copiilor. Am ajuns acolo, am stat 5 ore și la sfârșit nu am mai primit onorariul promis.

Vi se pare corect? Vi se pare normal că cineva să organizeze evenimente pentru copii, să vina părinţi din toată țara, să plătească taxa pentru copilul lui participant, pentru că sunt promise apariții tv de la eveniment și participarea vedetelor și toate acestea să fie minciună?!

Mie nu mi se pare normal, de aceea m-am și hotărat să scriu această postare! Pentru că nu e normal să fim luați în bătaie de joc. E normal dacă ți se promite ceva la un eveniment să și primești! ( și am dovadă scrisă pentru acest lucru o voi arată la momentul potrivit). Atenție, dragi părinţi, nu vă mai duceți copiii la concursuri neacreditate și unde nu aveți nimic de câștigat, diplomele acelea nu reprezintă nimic. Eu am fost păcălită și vreau să învătaţi din ce am păţit eu”, a scris Sânziana Buruiană pe Facebook.

Tatăl Sânzianei Buruiană a pierdut lupta cu viaţa. La finalul lunii iunie, el a fost internat în stare gravă la Terapie Intensivă.

citește și...