Cât a slăbit Radu Itu la ”Survivor România”. ”Înainte să plec am făcut o mare greșeală”

26.02.2022, 15:43
Cât a slăbit Radu Itu la ”Survivor România”. ”Înainte să plec am făcut o mare greșeală”
Cât a slăbit Radu Itu la ”Survivor România”. ”Înainte să plec am făcut o mare greșeală”

Radu Itu, fost component al echipai Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”, a dezvăluit câte kilograme a pierdut oe durata participării la competiția filmată în Republica Domncană și transmisă de postul de televiziune Pro TV. ”Înainte să plec am făcut o mare greșeală”, a mărturisit Radu Itu în cadrul unui interviu.

Radu Itu a făcut parte din echipa Faimoșilor la concursul ”Survivor România”. În ediția din data de 15 februarie 2022 a emisiunii, cel care a părăsit competiția din Republica Dominicană a fost Radu Itu.

Fostul concurent de la ”Survivor România” a dezvăluit, pentru click.ro, câte kilograme a slăbit pe durata participării la competiția diin republca Domincană.

Cât a slăbit Radu Itu la ”Survivor România”. ”În competiție, am mai slăbit încă 8 sau 10 kilograme în cinci săptămâni”

”Înainte să plec am făcut o mare greșeală și am slăbit 8 kilograme. Iar în competiție, am mai slăbit încă 8 sau 10 kilograme în cinci săptămâni”, a dezvăluit Radu Itu, în vârstă de 30 de ani.

Acesta a vorbit și despre cum a fost experiența ”Survivor Româna pentru el: ”Experiența Survivor a fost cea mai tare. Am învățat foarte multe lucruri, am legat prietenii și mai mari cu câțiva dintre cei de acolo. A fost cel mai mare și mai greu show la care am participat, până la acest moment… M-am întors cu accidentarea pe care am făcut-o la piciorul drept, acele două întinderi despre care deja am discutat. În rest, sunt doar foarte slăbit”.

Întrebat cu cine dintre foștii săi colegi din echipa Faimoșilor, dar și din echipa Războinicilor va continua să țină legătura după show, Radu Itu a răspuns: ”După show, aș păstra legătura cu majoritatea persoanelor, din echipa Faimoșilor. Poate sunt 2-3 cu care nu aș mai vorbi, dar nu voi da nume. Iar de la Războinici, aș vrea să țin legătura cu toți”.

citește și...