Ce meserii are Angela Forero, fostă participantă la ”Survivor România”. ”În viață avem timp pentru tot ceea ce vrem să facem”

04.03.2022, 13:45
Ce meserii are Angela Forero, fostă participantă la ”Survivor România”. ”În viață avem timp pentru tot ceea ce vrem să facem”
Ce meserii are Angela Forero, fostă participantă la ”Survivor România”. ”În viață avem timp pentru tot ceea ce vrem să facem”

Angela Forero Diaz a făcut parte din echipa Războinicilor de la show-ul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de rteleviziune Pro TV. Columbianca a fost nevoită să părăsească competiția din cauza unor probleme medicale. Ieșită din concurs, Angela Forero a dat detalii despre viața sa de zi cu zi, dezvăluitnd ce meserii a practicat.

Angela Forero a vorbit despre participarea la concursul ”Survivor România”, într-un interviu pentru click.ro.

De asemenea, columbianca a dat detalii și despre viața sa, dezvăluind, printre altele, și cu ce se ocupă în plan profesional.

Ce meserii are Angela Forero, fostă participantă la ”Survivor România”. ”Am profesat agroindustria, apoi medicina veterinară mulți ani”

”Experiența în Survivor a fost foarte interesantă. Este absolut incredibil cum corpul uman se poate adapta la orice fel de condiții. Din păcate, eu mă număr printre concurenții care au fost nevoiți să părăsească competiția din cauza problemelor medicale, ca urmare a accidentării mele la genunchi. În condițiile existente în competiție nu m-aș fi putut niciodată reface complet. Da, aș repeta experiența oricând mi s-ar oferi ocazia”, a spus Angela Forero despre experiența ”Survivor România”.


În ceea ce privește meseriile pe care le-a practicat, aceasta a declarat: ”Când eram foarte tânără, am profesat agroindustria, apoi medicina veterinară mulți ani. În România, am studiat Geologia și am terminat recent un Master of Science. În viață avem timp pentru tot ceea ce vrem să facem!”.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

citește și...