Reacția lui Cabral după prima zi fără emisiunea ”Ce spun românii” pe post. ”De ce să mint, mi-a cam dat cu niște palme transpirate”

13.12.2022, 12:32
Reacția lui Cabral după prima zi fără emisiunea ”Ce spun românii” pe post. ”De ce să mint, mi-a cam dat cu niște palme transpirate”
Reacția lui Cabral după prima zi fără emisiunea ”Ce spun românii” pe post

Prezentatorul de televiziune Cabral, pe numele său întreg Cabral Neculai Ibacka Zabana, a decis recent să își ia o pauză în plan profesional pentru a se odihni și pentru a petrece mai mult timp alături de familia sa.  Cabral, în vârstă de 45 de ani, a reacționat în mediul online după prima zi în care emisiunea sa, ”Ce spun românbii”, nu a mai fost difuzată pe post, la Pro TV, fiind înlocuită de show-ul ”Batem palma”, prezentat de Cosmin Seleși.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. În data de 5 octombrie 2021, Andreea Ibacka a devenit mămică  pentru a două oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel. Cabral a anunțat că a ales numele Tiago pentru fiul său și al actualei sale soții, Andreea Ibacka. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

În ceea ce privește viața profesională, Cabral a prezentat numeroase emisiunii TV. Acesta a fost moderatorul emisuni ”Ce spun românii”, de la Pro TV.  Cel mai recent proiect al său a fost show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe care l-a filmat în Republica Dominicană alături de Adela Popescu. După încheierea acestei competiții, Cabral a transmis un mesaj în mediul online în care a mărturisit că vea să își ia o pauză în plan profesional pentu a se odihni și pentru a fi alături de familia sa. Emisiunea ”Ce spun româmii”, moderată de Carbral, a fost înlocuită de un show prezentat de Cpsmin Seleși. Pe Cosmin Seleși, publicul telespectator l-a văzut ani de zile la show-ul ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a fost co-prezentator alături de Alina Pușcaș. Actorul a renunțat însă la colaborarea cu Antena 1, unde a lucrat ani de zile. După o perioadă de pauză, Cosmin Seleși a revenit pe micile ecane, cu o nouă emisiune la postul de televiziune Pro TV – ”Batem palma?”. În plan personal, Cosmin Seleși formează o familie cu Irina, împreună cu care are doi copii, Tudor și Ilinca. Despre noul său poiect de televiziune a dat Cosmin Seleși detalii la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Reacția lui Cabral după prima zi fără emisiunea ”Ce spun românii” pe post. ”Șapte ani, da. Peste 1600 de episoade difuzate”

După ce a fost difuzată pe post, la Pro TV, ultima emisiune ”Ce spun românii” și a început show-ul  ”Batem palma”, Cabral a reacționat în mediul online, unde a transmis un mesaj în care vorbește despre emisiunea sa, dsar și despre noul proiect prezentat de Cosmin Seleși.

”Azi a fost prima zi fără Ce spun romanii pe sticlă. A intrat în loc “Batem palma”, un proiect nou, o emisiune concurs – format internațional. Am citit până acum un potop de comentarii prin diverse locuri din online, foarte multe dintre ele vorbind frumos tare despre CSR. Și, de ce să mint, mi-a cam dat cu niște palme transpirate și bătăi de inimă mai rapide să citesc cum atâția oameni apreciază o emisiune la care lucrez de șapte ani. Șapte ani, da. Peste 1600 de episoade difuzate. Multă muncă. Dar și muuuulte familii mișto, mult râs și multe clipe de calitate. Deci… n-avea cum să nu crească inima-n echipa noastră și-n mine, citind atâtea aprecieri. Pentru care mulțumesc frumos.
În același timp… mi s-a cam creponat inima când am văzut reacțiile declanșate de noul proiect. Și regret că a fost așa primul val de comentarii. Și sper ca pe parcursul aceste săptămâni să se schimbe impresia, pentru că știu echipa care a produs emisiunea asta… și e o echipă bună și care știe ce face. Și-l știu și pe Cosmin. Și el știe ce face.Cred sincer că reacția asta inițială este legată de faptul că “Ce spun românii” a avut peste 1.600 de ediții pe post, oamenii s-au obișnuit cu un anume tembel din Berceni la ora aia. Și nu cred că reacția asta este legată de calitatea noului proiect. Sper să vă uitați la “Batem palma” și să vă placă. Noi… o să ne mai vedem. Pe-aci pe Fb, pe Insta, pe cabral.ro… sănătoși să fim, să ne fie copiii bine… și să ne întâlnim pe zâmbet. 🙂”, a scris Cabral în mediul online.
citește și...