VIDEO / Emilia Popescu spune tot despre experiența de la ”Te cunosc de undeva”. ”Am avut și niște frici ciudate”

21.06.2021, 13:32
VIDEO / Emilia Popescu spune tot despre experiența de la ”Te cunosc de undeva”. ”Am avut și niște frici ciudate”
Emilia Popescu spune tot despre experiența de la ”Te cunosc de undeva”. ”Am avut și niște frici ciudate”

Emilia Popescu a vorbit despre experiența sa la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1.

Emilia Popescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de comedie din țara noastră. În plan personal, Emilia Popescu a fost căsătorită cu Ionuț Ștefănescu, împreună cu care are o fată, Maria. Aceasta are 25 de ani și este designer vestimentar. Telespectatorii au văzut-o recent pe Emilia Popescu în postura de concurentă la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Binecunoscuta actriță a vorbit despere experiența de la show-ul respectiv într-un interviu pentru publicația Formula AS.

Emlia Popescu: ”Emisiunea asta de la televiziune, „Te cunosc de un­deva”, m-a revitalizat”


Emilia Popescu a spus că participarea sa la ”Te cunosc de undeva” a fost o experiență specială.

”Emisiunea asta de la te­le­viziune, „Te cunosc de un­deva”, m-a revitalizat. E ca și când și-a adus aminte lumea de mine: vi­zi­bilitate foarte mare. Muncă foarte mul­tă, foarte stresantă, dar cu o echipă foarte bună. Ne-am înțeles de minune cu toții, iar pentru mine a fost o experiență deosebită să intru în pielea atâtor personaje ce­lebre”, a declarat Emilia Popescu.

”Toți au fost extrem de respec­tuoși cu mine și m-am simțit foarte bine cu ei, deși am avut și niște frici ciudate, teama unui actor pe care o echipă de televiziune nu putea să o înțeleagă. Ca actor, ai alt tip de emoție, vrei mai multe repe­tiții, mai multă sigu­ranță”, a completat aceasta.

”Pentru mine, emisiu­nea aceasta a fost o lecție de smerenie. În sensul că fiind o emisiune cu juriu, e des­tul de dificil ca, plecând dintr-o anumită poziție dobândită pe scena teatrului, să mă duc să îmi dea note cei de acolo. Uneori ai senzația că nu sunt date pe drept. Dar înveți și te smerești. Este un tur de forță, cu adevărat. Dovedești că îți poți face meseria în orice condiții. Și asta este cel mai important”, a mai spus actrița.

citește și...