Cosmin Seleși revine la TV. Ce emisiune va prezenta la Pro TV

14.09.2022, 16:55
Cosmin Seleși revine la TV. Ce emisiune va prezenta la Pro TV
Cosmin Seleși revine la TV

Actorul și prezentatorul de televizune Cosmin Seleși, în vârstă de 45 de ani, revine pe micile ecrane. Acesta este implicat într-un nou proiect. Cosmin seleși va prezenta o nouă emisiune la postul de televiziune Pro TV. Acesta a dat mai multe detalii despre noul său proiect TV. ”Sunt fericit de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă”, a spus acesta.

Pe Cosmin Seleși, publicul telespectator l-a văzut ani de zile la show-ul ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a fost co-prezentator alături de Alina Pușcaș. Actorul a renunțat însă la colaborarea cu Antena 1, unde a lucrat ani de zile. În plan personal, Cosmin Seleși formează o familie cu Irina, împreună cu care are doi copii, Tudor și Ilinca

După o perioadă de pauză, Cosmin Seleși revine pe micile ecane, cu o nouă emisiune pe care o va modera la postul de televiziune Pro TV.

Cosmin Seleși revine la TV. ”Va fi un show cum n-au mai văzut”

Cosmin Seleși este prezentatorul emisiunii „Batem Palma?”, n care concurenții trebuie să apeleze la noroc și la apetitul pentru risc pentru a vedea dacă pot câștiga o sumă importantă de bani sau dimpotrivă… una extrem de mică.

”Am tot primit întrebarea – Când revin în televiziune? Iar astăzi e oficial – De acum! Și vă spun asta direct de pe platoul de filmare de care mi-a fost atât de dor! Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa PRO TV pe care-i cunosc și în care am încredere, dar și mai tare sunt fericit de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă, să le dau din energia mea și să mă hrănesc cu părerea lor. Atât le transmit: să nu rateze nicio ediție deoarece le garantez că va fi un show cum n-au mai văzut, că se vor distra, vor trăi la intensitate mare momentele în care concurenții câștigă sume mai mici sau mai mari… și la finalul cărora, vor spune cu siguranță: ”Batem Palma!””, a declarat Cosmin Seleși pentru protv.ro.

citește și...