Fiul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit. Ce dezvăluiri incredibile a făcut actorul

04.06.2022, 12:44
Fiul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit. Ce dezvăluiri incredibile a făcut actorul
Fiul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit. Ce dezvăluiri incredibile a făcut actorul

Actorul și prezentatorul de televizune Cosmin Seleși, în vârstă de 44 de ani, a făcut dezvăluirri despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa, când băiețelul său a primit un diagnostic greșit din partea medicilor. De asemenea, acesta a scos la iveală amăn unte mai puțin cunoscute din relația cu partenera sa de viață.

Pe Cosmin Seleși, publicul telespectator l-a văzut ani de zile la show-ul ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a fost co-prezentator alături de Alina Pușcaș. Actorul a renunțat însă la colaborarea cu Antena 1, unde a lucrat ani de zile.

În plan personal, Cosmin Seleși formează o familie cu Irina, împreună cu care are doi copii, Tudor și Ilinca. Actorul a povestit în podcastul „Acasă la Măruță” despre momentul în care fiul său, Tudor, a fost diagnosticat greșit cu sindromul Down.

Fiul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit. ”Am fost la cineva și un psiholog mi-a zis: ”Vezi că are sindromul Down” și să mă duc cu el la psihiatru”

”Am mers cu el la psiholog de la trei ani jumătate, pentru că bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el. Bătea copiii la grădiniță. Am fost la cineva și un psiholog mi-a zis: ”Vezi că are sindromul Down” și să mă duc cu el la psihiatru. M-am dus la grădiniță, i-am spus directoarei și ea a zis: ”Poftim? Nu există așa ceva. Tudor? Nu”. Eram terminat”, a povestit Cosmin Seleși la podcastul realizat de Cătălin Măruță, potrivit revistei Avantaje.

„Mi s-a schimbat viața total după ce a venit Tudor pe lume. În momentul ăla am cunoscut un sentiment de iubire pe care nu-l mai cunoscusem niciodată în viața mea. Este în continuare din ce în ce mai mult. După care a venit Ilinca pe lume, am fost doborât de ea. Îl iubesc pe Tudor de mor, dar Ilinca este ceva… mă sperie gândul că peste cinci ani va fi altfel. Tudor e foarte sensibil, e un om tare bun. Într-un cantonament, unul din gașcă l-a agresat. Atunci mi-a zis: ”Tata, nu pot să-ți spun. Ei sunt prietenii mei și le fac rău”. Ilinca e mai hotărâtă. Am reușit să-i creștem pe amândoi astfel încât să înțeleagă ce se poate și ce nu se poate, Tudor se mai supără, dar Ilinca dacă vrea să obțină ceva cu adevărat, o să obțină. Ea e mai bătăioasă, se joacă doar cu băieți, face karate”, a mai spus actorul.

Cum și-a cerut Cosmin  Seleși soția în căsătorie

În cadrul aceluiași podcast, Cosmin Seleși a dezvăluit și cum a cerut-o în căsătorie pe Irina, cea care îi este parteneră de viață.

”Eram în garsoniera mică din Drumul Taberei, venisem într-o după-amiază de la filmare și nu știu cum ne-am intersectat și am zis: ”Auzi, nu vrei să fii soția mea?” Dar așa fără nimic, așa am simțit în momentul ăla, i-am spus și ea a zis da. Am zis că n-am inel și am plecat la mall să-i iau inel. Am fost la mall și i-am luat inel. Se uita la unu care era vreo 9.000 de lei și unu care era vreo 5.000 de lei, îi plăceau amândouă. Eu îmi făceam calculul, îmi intraseră banii de pe filmări, dar nu puteam să le iau pe amândouă… Irina este parte din sufletul meu, îmi completează acea mică parte din inimă care mă face împlinit, fără ea nu reușeam, mă ține pe linia de plutire”, a detaliat acesta, citat de liberteateapentrufemei.ro.

 

citește și...