Cosmin Seleși, adevărul despre plecarea de la Antena 1. ”Chiar la începutul pandemiei am vrut să renunț”

25.05.2022, 17:20
Cosmin Seleși, adevărul despre plecarea de la Antena 1. ”Chiar la începutul pandemiei am vrut să renunț”
Cosmin Seleși, adevărul despre plecarea de la Antena 1. ”Chiar la începutul pandemiei am vrut să renunț”

Actorul și prezentatorul de televizune Cosmin Seleși, în vârstă de 44 de ani, a lucrat ani de zile la postul de televiziune Antena 1. Acesta este cunoscut telespectatorilor din postura de co-prezentator al show-ului ”Te cunosc de undeva”, alături de Alina Pușcaș. Despre plecarea sa de la Antena 1 a făcut artistul dezvăluiri la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

Pe Cosmin Seleși, publicul telespectator l-a văzut ani de zile la show-ul ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a fost co-prezentator alături de Alia Pușcaș.

Actorul a renunțat însă la colaborarea cu Antena 1, unde a lucrat ani de zile. Despre plecarea de la Antena 1 a dat detalii acesta la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Cosmin Seleși a afirmat că a vrut să renunțe încă de la începutul pandemiei. ”9 ani a durat proiectul, am fost primul prezentator. Ne-au dat cei de la Fremantle (n.r. compania de producție) și o diplomă, fiind singurul format din lume care a avut atâtea ediții. A fost o experiență foarte frumoasă, am cunoscut oameni mișto, am învățat foarte multe lucruri, am avut o echipă fantastică, am rămas cu unii în relații foarte bune, dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Adica eu vreau să merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Am văzut, am făcut, cred că am facut performanță, din punctul meu de vedere sunt convins, e un show care a livrat foarte bine. Cred ca mi-am făcut treaba acolo și cred că am spus tot. Nu mai exista nicio provocare pentru mine”, a explicat Cosmin Seleși, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Cosmin Seleși, adevărul despre plecarea de la Antena 1. ”Sigur, că unii spun l-au dat afară, nu i-au ajuns banii, s-a certat cu nu știu care… Nu, eu am spus stop, nu mai vreau!”

“Nu totul se rezumă la bani. E a doua oară, de fapt. Eu am vrut să mai renunț o dată. Acum am zis gata, stop, nu mai vreau. Până aici! Mi-a fost teamă puțin, recunosc, poate de aceea nu am renunțat prima dată, chiar la începutul pandemiei am vrut să renunț. Producătorul și regizorul au venit și mi-au spus n-ai cum să pleci acum (n.r. cei doi au plecat de la Antena 1, între timp, la PRO TV). Ultimul sezon l-am făcut împreună. În momentul în care ei au plecat am plecat și eu. Sigur, că unii spun l-au dat afară, nu i-au ajuns banii, s-a certat cu nu știu care… Nu, eu am spus stop, nu mai vreau!”, a mai declarat Cosmin Seleși.

Actorul a mărturisit că a mai primit propuneri de a reveni la TV: “Mi-a fost teamă, mi-a fost foarte teamă, recunosc cu mâna pe inimă, dar mă simt mai bine, Cătălin, mi-e bine. Da, mi-e dor de televiziune, mi-e dor să fac un format, să mă lăfăi în sosul ăla, dar momentan mi-e bine. Recunosc că au mai venit propuneri, am o propunere și de la voi, și de la alte televiziuni, dar cred că am ajuns la o maturitate să îmi permit să spun da, nu, da, nu. Iar legat de partea financiară sunt ok, mi-e bine”.

citește și...