Oana Roman a răbufnit după ce s-a spus că trăiește pe banii tatălui său. ”Este realmente șocant”

03.07.2022, 11:38
Oana Roman a răbufnit după ce s-a spus că trăiește pe banii tatălui său. ”Este realmente șocant”
Oana Roman a răbufnit după ce s-a spus că trăiește pe banii tatălui său

Oana Roman, în vârstă de 46 de ani , a răbufnit în mediul online după ce o personă a comentat că vedeta ar trăi oe banii tatălui său, Petre Roman, fost premier al României. ”Încă primesc astfel de mesaje după atâția ani … este realmente șocant că încă mai există oameni atât de negri pe interior, care gândesc așa”, a replicat Oana Roman.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului 2020, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Ulterior, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Recent, Oana Roman a afirmat au apărut din nou problemele în relația dintre ea și Marius Elisei.

Petre Roman a fost căsătorit timp de mulți ani cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, pe Oana. Mioara Roman mai are o fată, Catinca, dintr-un mariaj anterior. Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.

Oana Roman a răbufnit după ce s-a spus că trăiește pe banii tatălui său.  ”Asta e doar o manipulare oribilă”

Oana Roman a reacționat extrem de dur în mediul online după ce o persoană i-a scris că trăiește pe banii tatălui său, Petre Roman. „Du-te la muncă, obraznico care ești. Sau tot din hoțiile lu tac-tu trăiești?”, i-a scris persoana respectivă Oanei Roman în mediul online, potrivit spynews.ro.
Oana Roman a replicat imediat: „Eu o invit pe domnișoara să facă tot ce fac eu o săptămână. Să vină în locul meu să vadă: muncesc sau nu? Cât despre aberațiile cu banii de la tata nici nu mai comentez, pentru că asta e doar o manipulare oribilă. Încă primesc astfel de mesaje după atâția ani… este realmente șocant că încă mai există oameni atât de negri pe interior, care gândesc așa”.
citește și...