Oana Roman și-a aniversat soțul. Ce mesaj emoționant i-a transmis lui Marius Elisei: ‘Tati, te iubim’

25.09.2020, 09:44
Oana Roman și-a aniversat soțul. Ce mesaj emoționant i-a transmis lui Marius Elisei: 'Tati, te iubim'
Oana Roman și-a aniversat soțul. Ce mesaj emoționant i-a transmis lui Marius Elisei: 'Tati, te iubim'

Oana Roman a uitat de problemele din cuplu și și-a sărbătorit soțul, pe Marius Elisei. Bărbatul a împlinit 34 de ani, iar soția lui i-a pregătit o surpriză pe cinste.

De-a lungul timpului, cei doi s-au confruntat cu momente dificile, dar cu răbdare şi cu dragoste, au reuşit să își salveze mariajul. Acum, Oana Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu pe cinste, care nu ezită să își facă declarații de dragoste.

Oana Roman i-a făcut o declarație de dragoste lui Marius Elisei

În urmă cu o zi, Marius Elisei și-a aniversat ziua de naștere. O asemenea zi importantă nu avea cum să treacă neobservată pentru Oana Roman. Vedeta s-a ocupat de toate detaliile pentru ca ziua să fie una specială.

Pe rețelele de socializare, fiica lui Petre Roman și-a ținut fanii la curent cu tot. În plus, Oana a postat un mesaj emoţionant pentru partenerul său.

“La mulţi ani, Marius Elisei! Să ne trăieşti sănătos. Tati, te iubim! La mulţi ani, soţule”, a scris vedeta pe Instagram, în dreptul mai multor imagini cu ea și soțul său.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

La mulți ani @eliseimarius , sa ne trăiești fericit și sănătos! ??❤❤❤?

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei) pe

A vrut să divorțeze de Marius Elisei

La finalul anului trecut, Oana Roman anunța că vrea să divorțeze de Marius Elisei. Vedeta posta atunci un mesaj detaliat pe o rețea socială și a explicat ce s-a întâmplat între ea și soțul său.

„Am ezitat de zeci de ori să fac aceasta postare! Am scris o si am sters o apoi! Din pacate o fac pana la urma! Sunt un om asumat , sincer si transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfecta asa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie fata de publicul meu, pe care nu l am mintit niciodată. Prefer să aflați de la mine decat din zvonuri sau speculații. In aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut si momente foarte grele in care amândoi ne am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile!

Aceste încercări si au pus amprenta asupra noastră si desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care între noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu stiu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide.Scopul nostru comun rămâne acela de a o creste frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere. Cand părinții mei au divorțat, tata a decis sa întrerupă orice fel de comunicare si legatura cu mama, lucru care mi a cauzat o suferință și o trauma de nedescris”, a mărturisit Oana.

citește și...