Oana Roman s-a despărțit iar de Marius Elisei! Bărbatul a lăsat-o fără afacerea cu haine. Vedeta, cu ochii în lacrimi

21.12.2020, 20:12
Oana Roman s-a despărțit iar de Marius Elisei! Bărbatul a lăsat-o fără afacerea cu haine. Vedeta, cu ochii în lacrimi

Sfârșit de ani trist pentru Oana Roman! Vedeta a anunțat că s-a despărțit iar de tatăl fiicei sale, Marius Elisei. În plus, acesta nu este singurul necaz care s-a abătut asupra acesteia.

Oana Roman s-a separat de soțul ei, Marius Elisei, după șase ani de mariaj. Colac peste pupăză, vedeta de televiziune a rămas și fără afacerea online cu haine pe care o promova în mediul online.

În realitate, business-ul era pe numele soțului său, care a decis să încheie colaborarea cu Oana.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Despărțirea celor doi este una cât se poate de serioasă, din moment ce bărbatul a ales să o excludă pe Oana Roman din afacere și să plece din casa acesteia, chiar în prag de sărbători.

Cu ochii în lacrimi, fiica lui Petre Roman a mărturisit că nu a fost dorința ei, recunoscând astfel că Marius Elisei a fost cel care a luat decizia de a pune punct mariajului și afacerii de familie, ‘MioBoutique’.

Vedeta le-a explicat fanilor virtuali că nu mai are acum niciun drept asupra afacerii.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi 

‘Vă datorez niște explicații. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect. Am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect care a mers bine.

E un business care a fost pe profit din prima săptămână. Am considerat că era un proiect comun, de familie, Se pare că am fost singura care a gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Firma, site-ul, a rămas soțului meu. Eu nu mai am nicio implicare.

Au rămas pozele cu mine, deși am avut rugămintea ca ele să fie eliminate. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua, dar nu știu sub ce formă. Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu, atât profesional cât și personal’, a povestit Oana Roman la Instastory.

În ultimii ani, Oana Roman și Marius Elisei au avut mai multe tentative de a se despărți, dar de fiecare dată au ajuns să se împace și au rămas împreună să-şi crească fetiţa. Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit la 15 iunie 2014 și au împreună un copil.

citește și...