Cum a fost prima zi de școală pentru fiica Oanei Roman. ”Azi ea a fost mai puternică decât mine”

14.09.2020, 13:53
Cum a fost prima zi de școală pentru fiica Oanei Roman. ”Azi ea a fost mai puternică decât mine”
Cum a fost prima zi de școală pentru fiica Oanei Roman. ”Azi ea a fost mai puternică decât mine”

Oana Roman a avut emoții mari pentru fiica sa, Maria Isabela, care a începuit astăzi școala.

Maria Isabela, fetița Oanei Roman și a lui Marius Elisei, a început astăzi școala, în condiții atipice din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe contul său de socializare, Oana Roman a mărturisit că a avut emoții foarte mari în prima zi de școală a fetiței sale.

”Prima zi de scoală. I-am făcut poză acasă ca să fie fără mască. Am avut emoții mai mari decât când am născut-o! Nu știu de ce! Am avut inimă strânsă și lacrimi în ochi pentru că am lăsat-o singură la poarta școlii cu o doamnă pe care nu o cunoaște și nu o poate vedea din cauza măștilor.
Ea a fost senină și când a ieșit mi-a spus că i-a plăcut. Azi ea a fost mai puternică decât mine!”, a mărturisit vedeta.

De altfel, cu o zi înainte de începerea noului an școlar, Oana Roman își exprima îngrijorarea pe Instagram.

”În seara asta adorm cu gândul că oricâte cărți am citit, oricât am învățat, oricâtă educație am primit, nu am știu cum să-i explic copilului meu că mâine va merge pentru prima dată la școală și va intra singură să cunoască o învățătoare căreia nu îi va vedea fața, va avea colegi pe care nu îi va putea recunoaște, pentru că vor avea mască.

Și se va trezi singură, într-un loc străin, cu oameni străini cărora nu le va putea vedea decât ochii. Așa va fi, pentru ea și sute de mii de alți copii, prima zi de școală din viața lor”, a scris Oana Roman în mediul online.

Mesajul transmis de ministrul Educației, Monica Anisie

Ministru Educației, Monica Anisie, a transmis un mesaj odată cu începerea noului an școlar.

“Este, pentru fiecare dintre noi, un an imprevizibil și complicat, dar și cu multe oportunități! Din păcate, a fost nevoie de o situație de criză pentru a realiza, cu adevărat, cât de mult contează anii de școală în formarea viitorului adult.

Am înțeles cu toții că avem urgent nevoie să adaptăm sistemul contextului actual: prin conștientizare, modernizare și, cel mai important, prin digitalizare!

Chiar dacă acest an școlar începe cu unele temeri din cauza situației epidemiologice, nerăbdarea elevilor de a-și revedea colegii și profesorii, bucuria și speranța tuturor că într-o zi se vor întoarce la școală sunt infinit mai puternice”, a scris Monica Anisie pe Facebook.

citește și...