Ce a declarat Catinca Roman despre tatăl ei adoptiv, Petre Roman. ”Nu cred că se pune problema”

10.06.2021, 11:30
Ce a declarat Catinca Roman despre tatăl ei adoptiv, Petre Roman. ”Nu cred că se pune problema”
Ce a declarat Catinca Roman despre tatăl ei adoptiv, Petre Roman. ”Nu cred că se pune problema”

Petre Roman a fost căsătorit timp de mulți ani cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana. Mioara Roman mai are o fată, Catinca, dintr-un mariaj anterior. Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.

Catinca Roman a vorbit despre  Petre Roman. Aceasta a afirmat că nu a avut deloc o legătură bună cu tatăl ei adoptiv, fost premier al României.


Ce a declarat Catinca Roman despre tatăl ei adoptiv, Petre Roman. ”E greu să te înțelegi cu el”

„Eu cu Petre Roman nu am avut o legătură bună. Oricum, el are o fire dificilă, e greu să te înțelegi cu el. Nu am mai vorbit cu el. Nu cred că se pune problema unei apropieri între noi, mai ales că nu cred că s-ar pune problema ca el să facă pasul unei apropieri, acum, între noi, el este un tip care nu are prea multe regrete”, a declarat Catinca Roman, relatează spynews.ro.

Catinca Roman a comentat și despre relația dintre Petre Roman și sora ei, Oana Roman: „Oana și-a dorit să se apropie de Petre Roman, e treaba ei. Fiecare are principiile sale în viață, eu pe ale mele, Oana pe ale ei, nu am ce să spun despre situația lor. Dacă Petre Roman m-ar căuta, acum, să fiu sinceră, nici nu știu cum aș reacționa, voi vedea la acel moment, deși nu cred că se va întâmpla”.

Catinca Roman a făcut declarații și despre tatăl său natural, Iosif Zilahy: „Am moștenit genele bune, temperamentul lui calm, educaţia şi anumite principii de viaţă, cu care mă mândresc. Iar de învăţat, învăţ în fiecare zi de la el, pentru că este un om extrem de deschis, foarte informat şi chiar îmi face plăcere să vin să petrecem timp împreună să discutăm despre tot felul de subiecte, de la modă la sport, la ştiri, la istorie, o grămadă de filme. Sincer, este mult mai bine pus la punct decât mine cu ştirile, de exemplu. Dar fără politică!”.

citește și...