Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial

15.02.2021, 12:46
Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial
Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial astăzi, la notar.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Acuym, cei doi au divorțat oficial la notar, anunță spynews.ro.  Primul care a ajuns la notar a fost Marius Elisei, după care, la scurt timp, la fața locului a ajuns și Oana Roman, după ce anterior și-a lăsat fetița la gradiniță. Cei doi au ieșit de la notar după 40 de minute.


Înainte de a divorța la notar, Oana Roman le-a transmis un mesaj fanilor săi de pe Instagram. ”Astăzi am o zi destul de plină. Am întâlniri, am ședință și e o zi un pic specială, o să înțelegeți imediat de ce”, a spus vedeta, potrivit sursei mai sus-menționate.

Ce spunea Catinca Roman despre separarea Oanei de Marius Elisei

Luna trecută, Catinca Roman a făcut declarații, pentru click.ro, despre separarea surorii sale, Oana Roman, de Marius Elisei, soțul ei.

Catinca Roman era de părere că Oana Roman și Marius Elisei nu se vor mai împăca și că acesta din urmă nu făcea decât să o tragă în jos pe sora sa.

„Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. E un copil foarte reușit, incredibil de dotat. Plus că Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos” , a declarat Catinca Roman pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...