Care e diferența de vârstă dintre Petre Roman și Silvia Chifiriuc. Fostul premier, mai bătrân decât soacra lui

07.06.2020, 12:27
Care e diferența de vârstă dintre Petre Roman și Silvia Chifiriuc. Fostul premier, mai bătrân decât soacra lui
Care e diferența de vârstă dintre Petre Roman și Silvia Chifiriuc. Fostul premier e mai bătrân decât soacra lui

Fostul premier al României, Petre Roman, formează un cuplu, de mulți ani, cu cântăreața Silvia Chifiriuc. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 25 de ani.

Cântăreața Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009. Înainte de a-l cunoaște pe Petre Roman, despre Silvia Chifiriuc se spune că a avut o relație cu un italian în vârstă și foarte bogat, pe nume Giuseppe Madia. Povestea de dragoste cu bărbatul mai bătrân cu 47 de ani ca ea s-a întins pe durata a 12 ani.

Petre Roman a mai fost căsătorit cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana Roman.

Între Petre Roman și actuala lui parteneră de viață, Silvia Chifiriuc, este o mare diferență de vârstă., respectiv de 25 de ani. Fostul premier al României are 73 de ani, în timp ce soția sa are 48 de ani.

Ba mai mult decât atât, Petre Roman era mai în vârstă și decât soacra sa, care era cu trei ani mai mică decât el, potrivit ziare.com.

Soacra lu Petre Roman nu a fost la nunta lor

Mama Silviei Chifiriuc nu a fost prezentă la nunta fiicei sale cu Petre Roman. La acea vreme, soacra lui Petre Roman se afla internată la spital după ce, în urma unei căzături, își luxase piciorul.

Deși Petre Roman și Silvia Chifiriuc formau un cuplu de cinci ani, mama cântăreței nu-și cunoscuse ginerele.

“Nu l-am cunoscut încă pe Petre Roman. Mă bucur că a intrat în familia noastră. Sigur o să-l cunosc la toamnă, la botezul nepoțelului meu”, spunea soacra fostului premier al României la vremea respectivă.

Mama Silviei Chifiric a murit în 2016

Mama Silviei Chifiricu a încetat din viață în anul 2016. Femeia a fost găsită fără suflare în curtea casei sale din comuna Vlăsineşti, judeţul Botoşani.

Mama Silviei Chifiriuc locuia cu fratele artistei care a alertat imediat autorităţile.

„Mama mea se trage dintr-o familie cu 12 fraţi. Şase dintre ei au murit mai de mici, dar 6 au trăit, şi-au făcut familiile lor, dar mama fiind cea mai mică la părinţi cred că a fost cea mai alintată şi a fost şi cel mai aproape suflet de copil pentru părinţii ei. Am crescut într-o atmosferă foarte plăcută, îmi amintesc că mama mergea cu mine, în fiecare duminică la biserică.

Mama cânta la strană, mama a avut o voce foarte frumoasă, o voce cristalină, cred că semăn cu ea. Această educaţie pe care am primit-o mai severă aşa, nu ştiu, excesiv de ruguroşi cu mine în tot ce făceam. Nu am avut o comunicare prea bună cu părinţii mei, mama mea ne-a crescut foarte frumos, în stilul ei, sever, dur. Mă şi iubea în acelaşi timp, mă şi răsfăţa, dar totul era cu limită”, spunea Silvia Chifiriuc într-un interviu la Antena Stars.

citește și...