Ce a spus Petre Roman despre Mioara, fosta sa soție. ”De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”

27.01.2021, 09:04
Ce a spus Petre Roman despre Mioara, fosta sa soție. ”De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei... exclus”
Ce a spus Petre Roman despre Mioara, fosta sa soție. ”De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei... exclus”

Petre Roman, fostul premier al României, a făcut declarații despre fosta sa soție, Miroara Roman.

Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009. Înainte de a-l cunoaște pe Petre Roman, despre Silvia Chifiriuc se spune că a avut o relație cu un italian în vârstă și foarte bogat, pe nume Giuseppe Madia. Povestea de dragoste cu bărbatul mai bătrân cu 47 de ani ca ea s-a întins pe durata a 12 ani. Petre Roman a mai fost căsătorit cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana Roman. Fostul premier al Româniie, Petre Roman, a fost invitat la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D, unde a vorbit despre fosta sa soție, Mioara Roman.

”Am fost împreună și la bine și la rău. De la un moment în colo nu a mai fost așa, pur și simplu. Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, a spus Petre Roman despre Mioara Roman, potrivit click.ro.

A divorțat Petre Rioman de Mioara Roman pentru Silvia Chifiriuc?

În cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Petre Roman a spus dacă a divrțat de Mioara Roman pentru Silvia Chifiriuc.

“Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a declarat Petre Roman, citat de kanald.ro.

Fostul premier al României este foarte mândru de fiul său și al Silviei Chifiriuc, Petrus. “Îmi cunosc bine copilul, pe Petrus. Este un copil care reacționează și gândește frumos. E așezat temeinic în ce gândește și, câteodată, are și mult umor. Așadar, mă aștept la lucruri bune”.

citește și...