Oana Roman s-a revăzut cu Petre Roman. ”Tata arată fabulos”

07.04.2021, 11:08
Oana Roman s-a revăzut cu Petre Roman. ”Tata arată fabulos”
Oana Roman s-a revăzut cu Petre Roman. ”Tata arată fabulos”

Oana Roman și fiica ei s-au întâlnit cu Petre Roman. Vedeta fost extrem de încântată de revedere.

În luna februarie, Oana Roman a aniversat-o pe fiica sa și a lui Marius Elisei, Maria Isabela. Tatăl vedetei, Petre Roman, nu a dat nici măcar un telefon de ziua de naștere a nepoatei sale, lucru care a nemulțumit-o pe Oana Roman. Acum, Oana Roman s-a revpăzut cu tatăl ei. Vedeta și fiica ei s-au întâlnit cu petre Roman. Oana Roman a fost foarte încântată.

”Azi ne-am văzut cu tata. Isa a fost foarte fericita și eu la fel. Tata arată fabulos. Absolut fabulos. ❤❤”, a scris Oana Roman pe contul ei de socializare, unde a dat publicității și două fotografii.

Oana Roman, despre traumele din copilărie

Oana Roman  a fost invitată recent la podcastul lui Mihai Morar. Aceasta a mărturisit că s-a confruntat cu depresia încă de la vârsta de 13 ani. Aceste probleme din copilărie au fost din cauza schimbărilor care au avut loc în viața familiei atunci când Petre Roman a devenit premier.

”Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai achimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine”, a mărturisit Oana Roman.

„M-a afectat, pentru că m-a aruncat într-o depresie profundă, acută și gravă, de niște proporții greu de imaginat. La 13 ani jumătate nu înțelegi ce trebuie să faci cu o depresie acută. Greu am înțeles. Eu îmi doream să se termine, să ne întoarcem înapoi, să se întâmple ca și cum nu ar fi fost. Acesta era gândul meu zi de zi, eu nu voiam să fiu acolo. În casă nu vorbea nimeni cu mine, tata nu a venit acasă vreo două luni, el a dormit la Guvern, venea poate jumătate de zi sau o noapte. Mama stătea mult cu el la Guvern, prioritatea lor din acel moment a fost să salveze țara. Mama se ocupa de partea socială, ei erau ocupați”, a mai spus ea.

 

citește și...