Lecțiile de viață primite de Oana Roman de la părinții săi. ”M-a luat deoparte și m-a certat foarte rău”

24.06.2022, 16:56
Lecțiile de viață primite de Oana Roman de la părinții săi. ”M-a luat deoparte și m-a certat foarte rău”
Lecțiile de viață primite de Oana Roman de la părinții săi. ”M-a luat deoparte și m-a certat foarte rău”

Oana Roman, în vârstă de 46 de ani, a dat detalii din trecutul său. Aceasta a vorbit despre lecțiile de viață pe care le-a primit, de-a lungul anilor, de la părinții săi, Mioara și Petre Roman. ”Mama m-a luat deoparte și m-a certat foarte rău și mi-a explicat că nu am voie să îi vorbesc așa”, și-a amintit vedeta.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului 2020, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Ulterior, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Recent, Oana Roman a afirmat au apărut din nou problemele în relația dintre ea și Marius Elisei.

Petre Roman a fost căsătorit timp de mulți ani cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana. Mioara Roman mai are o fată, Catinca, dintr-un mariaj anterior. Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.Despre sfaturile și lecțiile de viață pe care le-a primit de la părinții săi a oferit Oana Roman amănunte pentru wowbiz.ro.

Lecțiile de viață primite de Oana Roman de la părinții săi. ”Aia e o lecție pe care eu am ținut-o minte și care m-a învățat foarte multe despre viață”

“Din fericire, să știi că am primit foarte multe sfaturi importante de la părinții mei, care m-au ajutat în viață să îmi fac un drum într-un anume fel, care să fie în concordanță cu valorile pe care le-am învățat de acasă. Sunt multe lucruri”, a declarat oana Roman.

Aceasta și-a amintit de un moment în care mama sa a certat-o pentru felul în care s-a purtat cu guvernanta: ”Cea mai dură lecție de viață pe care am învățat-o de la mama și singura oară când mi-a dat un pic de bătaie, așa, dar nu foarte tare. Mi-a dat una peste ceafă. Fără să îmi dau seama, am vorbit un pic pe nas cu guvernanta mea, pe care eu de altfel am iubit-o și am adorat-o din tot sufletul meu și mama m-a luat deoparte și m-a certat foarte rău și mi-a explicat că nu am voie să îi vorbesc așa… Mi-a zis: trebuie să înțelegi că nu există oameni superiori și inferiori, nu există meserii bune sau proaste, există doar meserii bine sau prost făcute, pentru că poți să fii de exemplu un măturător, care își face foarte bine treaba, care merită respect, poate mai mult decât un doctor care nu e bun. Deci, nu contează ce faci, contează cum faci ceea ce faci, pentru că atâta timp cât ceea ce faci, faci foarte bine, meriți toată admirația. Aia e o lecție pe care eu am ținut-o minte și care m-a învățat foarte multe despre viață”.

 

citește și...