Elwira și Mihai Petre și-au aniversat fata cea mare. Mesajul emoționant transmis de coregraf

13.12.2021, 11:16
Elwira și Mihai Petre și-au aniversat fata cea mare. Mesajul emoționant transmis de coregraf
Elwiira și Mihai Petre și-au aniversat fata cea mare. Mesajul emoționant transmis de coregraf

Mihai Petre, în vârstă de 42 de ani, și soția sa, Elwira Petre, în vârstă de 39 de ani, au aniversat-p în weekend pe fiica lor cea mare, Catinca. Aceasta a împlinit nouă ani.  Binecunoscutul dansator și coeregraf a transmis un mesaj plin de emoție cui ocazia aniversării fiicei sale. De asemenea, acesta a dat publicității și două fotografii cu Catinca.

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ariana. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi.

În data de 12 decembrie, cei doi au aniversat-o pe fiica lor cea mare, Cartinca. Cu această ocazie, Mihai petre a transmis un mesaj emoționant pe contul său de pe o rețea de socializare.

Elwira și Mihai Petre și-au aniversat fata cea mare. ”Știu pentru cine și pentru ce trăiesc”

”Tin minte perfect ziua aceasta de 12 Decembrie de acum 9 ani. Era zăpada aproape cat casa. Ne-am trezit pe la 5 crezând ca e alarma falsa. Am început sa dau in viteza la lopata și am plecat. In câteva ore eram tata. Totul S-a schimbat de atunci. In bine. Știu pentru cine și pentru ce trăiesc, simt ca iubesc intens in fiecare zi si recunosc, îmi scapă din când in când pe ascuns câte o lacrima, doar uitându-ma la tine. La mulți ani, Catinca. Îți Multumesc ca ai venit. 12.12.12 ❤️”, a scrs Mihai Petre în mediul online.

Mesajul este însoțit de două fotografii în care Mihai Petre apare alături de Catinca.

Elwira și Mihai Petre au câștigat ”Asia Express” sezonul 4

Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, au fost cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea formată din Lorelei Bratu și Zarug. Cea de-a patra echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Patrizia Paglieri și fiul său, Francesco. A cincea echipă care a fost eliminată de la ”Asia Express” a fost cea formată din actrița Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța. Cea de-a șasea echipă care a părăsit competiția de la Antena 1 a fost cea formată din Eliza și Cosmin Natanticu. A șaptea echipă care a fost eliminată de la ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost cea formată din Lidia Buble și sora sa, Estera.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...