Patrizia Paglieri și Francesco, eliminați de la ”Asia Express”. „Limitele sunt în echipă și nu la singular” | Ce echipe au rămas în competiție

04.11.2021, 10:09
Patrizia Paglieri și Francesco, eliminați de la ”Asia Express”. „Limitele sunt în echipă și nu la singular” |  Ce echipe au rămas în competiție

Drumul Împăraților în Georgia s-a încheiat pentru Patrizia și fiul său, Francesco Paglieri. Cei doi au fost eliminați miercuri seara de la ”Asia Express”, după ce au ajuns pe ultimul loc în cursa pentru Ultima Șansă.

Cei doi concurenți s-au duelat cu alte două echipe puternice, Eliza și Cosmin Natanticu și Adriana Tradafir și fiica ei, Maria Speranța. Echipa care a ajuns prima la Irina Fodor a fost cea formată din Adriana Trandafir și Maria Speranța, iar pe locul 2 s-au clasat Eliza și Cosmin Natanticu.

Chiar dacă au sperat până în ultima clipă că vor rămâne în competiție, diamentul în această săptămână a fost roșu, iar cei doi au plecat acasă.

Ce mesaj a transmis Patrizia Paglieri de la ”Asia Express”

Nu-mi pare rău de nimic. Nu pot să mă gândesc… totul are o limită. Să ajungem până aici este o mare realizare pentru noi”, a declarat celebrul chef Patrizia Paglieri la plecare.

Francesco Paglieri a postat un mesaj pe Instagram după eliminarea din competiție și susține că fiecare trebuie să-și cunoască limitele, dar mai ales că este extrem de important spiritul de echipă.

”În viață trebuie să ne cunoaștem limitele și în Asia express limitele sunt în echipa și nu la singular. Mă bucur pentru cea mai minunată experiență din viata mea și mă bucur că a fost împreună cu mama. Am ajuns într-o etapă în care doar visam și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră. Vă iubesc”, a scris Francesco Paglieri pe Instagram.

Ce echipe au rămas la ”Asia Express”

În cursă au mai rămas cinci echipe, care-și dispută marele premiu în valoare de 30.000 de euro: Mihai și Elwira Petre, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, Lidia Buble și sora ei, Estera, Eliza și Cosmin Natanticu și Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța.

Drumul Împăraților continuă în Iordania.

Rămâne de văzut ce echipă va fi marea câștigătoare a acestui sezon și va pleca acasă cu premiul de 30.000 de euro.

Citește și: FOTO / Lidia Buble și Elwira Petre au câștigat jocul de amuletă la ”Asia Express”. Trei echipe vor lupta pentru un pașaport de trecere spre Iordania   

citește și...