Eliza și Cosmin Natanticu au fost eliminați de la ”Asia Express”. Ce au declarat aceștia

23.11.2021, 12:01
Eliza și Cosmin Natanticu au fost eliminați de la ”Asia Express”. Ce au declarat aceștia
Eliza și Cosmin Natanticu au fost eliminați de la ”Asia Express”. Ce au declarat aceștia

În ediția de luni a emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, una dintre echipe a părăsit competiția. Cei care au fost eliminați sunt Eliza și Cosmin Natanticu. În cursa pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro au mai rămas trei echipe: Elwira și Mihai Petre, Emi și Cuza și Lidia Buble și sora sa, Estera.

Eliza și Cosmin Natanticu au participat împreună la ”Asia Express”, sezonul 4. Cei doi formează o familie de câțiva ani. În ultima ediția a competiției, Cosmin și Eliza Natanticu au primit două cufere cu pietre prețioase pentru că au ajuns pe ultimul loc de două ori în urma misiunilor care le-au fost date la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care risca să aibă în cutie un nestemat roșu este formată din Lidia Buble și Estera. Cosmin și Eliza Natanticu au ales cufărul ce conținea o nestemată roșie, motiv pentru care au părăsit ”Asia Express”.


”Trebuie să ne luăm adio de la toată lumea (…) Am un nod în gât, dar înainte vreau să-mi iau și eu la revedere de la voi, să vă urez baftă fiecăruia în parte sunteți foarte tari. Vreau să-mi cer scuze în numele lui Lizi și al meu în cazul în care v-am supărat într-un fel sau altul, cu siguranță ne vom mai întâlni”, a declarat Cosmin Natanticu, cu lacrimi în ochi, când a aflat că el și soția sa părăsesc ”Asia Express”, notează spynews.ro. ”Cea mai frumoasă experiență din viața mea! Mulțumesc @natanticu_cosmin @asiaexpressromania @disneysuitsme @mona.segall & colegilor noștri dragi! Vă iubim și veți rămâne mereu în inimile noastre. Știți că în afara competiției ne-am înțeles mereu foarte bine! Mulțumim @irina_fodor Mulțumim echipei din spatele acestei grandioase producții. Bravo colegilor!”, a transmis Eliza Natanticu pe Instagram, potrivit sursei citate anterior.

Eliza și Cosmin Natanticu au fost eliminați de la ”Asia Express”. ”Mi s-a rupt sufletul”

„Lizi și Cosmin și-au terminat drumul în Asia Express, dar pentru mine sunt niște împărați”, a spus Irina Fodor, moderatoarea emisiunii, după ce s-a aflat că Eliza și Cosmin Natanticu părăsesc competiția.

„A fost pentru prima dată când l-am văzut pe Natanticu plângând. Mi s-a rupt sufletul”, a spus Lidia Buble, citată de a1.ro.

9 echipe au luat startul la ”Asia Express”, sezonul patru

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea formată din Lorelei Bratu și Zarug. Cea de-a patra echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Patrizia Paglieri și fiul său, Francesco. A cincea echipă care a fost eliminată de la ”Asia Express” a fost cea formată din actrița Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

 

citește și...