Ce fetițe frumoase au Elwira și Mihai Petre. Sunt adorabile!

17.03.2021, 12:38
Ce fetițe frumoase au Elwira și Mihai Petre. Sunt adorabile!
Ce fetițe frumoase au Elwira și Mihai Petre. Sunt adorabile!

Mihai Petre și soția sa, Elwira, au două fetițe împreună. Micuțele sunt adorabile.

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ilinca. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi. Mihai Petre și Elwira Petre au toate motivele de mândrie. Sunt părinții a două fetițe superbe. Micuțele cuceresc pe toată lumea cu farmecul lor. De curând, Elwira Petre a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care cele două fetițe apar cocoțate într-un copac.

„Când am fost mică mă cățăram pe fiecare copac din fața blocului. Și DA las și pe fetele mele sa urce pe copaci”, a scris Elwira Petre în dreptul imaginii care i-a cucerit pe internauți.

Cum a cunoscut-o Mihai Petre pe soția lui

Mihai Petre, fost jurat la emisiunea ”Românii au talent”,  explica într-un interviu cum a cunoscut-o pe cea care i-a devenit soție.

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză. Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, dezvăluia el.

Mihai Petre a vorbit și despre căsnicia pe care o are de peste 11 ani cu Elwira: ”Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu. Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod. Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit. Reușim să ne surprindem reciproc în fiecare zi. Lucrăm împreună, avem spațiu pentru familie, spațiu pentru noi doi. Este important ca viața să nu fie liniară, monotonă, ci să găsești echilibru între timpul pentru tine, pentru pasiunile tale și pentru familie. Dinamica unei relații este foarte complexă. Dacă ai echilibru și respect, lucrurile merg”.

 

citește și...