FOTO & VIDEO / Elwira și Mihai Petre au câștigat ”Asia Express”, sezonul 4. Ce au declarat aceștia

29.11.2021, 09:48
FOTO & VIDEO / Elwira și Mihai Petre au câștigat ”Asia Express”, sezonul 4. Ce au declarat aceștia
FOTO & VIDEO / Elwira și Mihai Petre au câștigat ”Asia Express”, sezonul 4. Ce au declarat aceștia

Elwira și Mihai Petre sunt cei care au câștigat cea de-a patra edițe a emisiunii ”Asia Express”, de la postul de televiziune Antena 1. În finală, Elwira și Mihai Petre s-au luptat cu echipa formată din Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, Elwira și Mihai petre au ieșit învingători. Cei doi au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro.

Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc duminică, 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

”Simțeam că îmi explodează inima, nu-mi venea să cred. Mă bucur atât de tare pentru că în momentul ăsta o să pot să le văd pe fete cum sar de bucurie, dacă nu ar fi fost ele ne-ar fi fost extrem de greu, nu știu dacă puteam să găsim noi motivația atât de mare încât să ajungem până în final”, a spus Elwira Petre la aflarea veștii că este căștigătoarea ”Asia Express” alături de partenerul ei de viață. ”Nu pot să cred, nu pot să cred asta. Nu realizez asta. Te iubesc”, i-a spus Mihai Petre soției sale, potrivit spynews.ro.

Elwira și Mihai Petre au câștigat ”Asia Express”, sezonul 4. Cum au reacționat Emi și Cuza

„Asia Express m-a făcut să învăț să accept cu zâmbetul pe buze și când pierzi și să te bucuri din suflet pentru cel care câștigă. Fix asta am făcut. Bravo lor! Felicitări, Mihai și Elwira!”, a declarat Cuza, conform sursei citate anterior.


„Cred că nu eram atât de supărat pentru faptul că eram pe locul doi în momentul ăla,mult mai supărați eram pentru faptul că se încheie totul”, a afirmat Emi.

Elwira și Mihai Petre au câștigat ”Asia Express”, sezonul 4. Ce mesaj a transmis coregraful după încheierea show-ului

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Mihai Petre a transmis un mesaj  după încheierea celui de-al patrulea sezon ”Asia Express”, show pe care l-a căștigat alături de soția sa, Elwira.

”Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii. Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost atât pentru mine, cât și pentru @elwirapetreofficial această cursă nebună – una dintre cele mai importante competiții din viața noastră.E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni pentru că este atât de intens, de puternic, de copleșitor.. Îi mulțumesc Elwirei… pentru TOT! A fost sprijin, suport și cel mai bun coechipier pe care l-aș fi putut avea vreodată. Cursa asta ne-a unit și mai tare și simt că suntem și mai puternici.

Competiția asta nu ar fi fost la un nivel atât de ridicat fără celelalte echipe din concurs. Aș vrea să îi asigur de tot respectul meu pentru că au luptat cu atâta forță și determinare, ceea ce făcut ca acest Drum al Împăraților să fie o provocare și mai mare. ECHIPA! Toți oamenii din spatele camerelor, care au muncit non-stop și fără de care nu ar fi posibil tot acest joc, de care noi ne-am bucurat atât de tare. Marian si Adelina, cameramanul și operatorul nostru sunt și ei căștigători pentru că în realitate am fost o echipă de 4, nu doar doi. Vă mulțumesc și vouă, tuturor celor care ne-ați fost alături și ne-ați susținut. Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, a scris Mihai Petre în mediul online.

9 echipe au participat la ”Asia Express”, sezonul patru

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea formată din Lorelei Bratu și Zarug. Cea de-a patra echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Patrizia Paglieri și fiul său, Francesco. A cincea echipă care a fost eliminată de la ”Asia Express” a fost cea formată din actrița Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța. Cea de-a șasea echipă care a părăsit competiția de la Antena 1 a fost cea formată din Eliza și Cosmin Natanticu. A șaptea echipă care a fost eliminată de la ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost cea formată din Lidia Buble și sora sa, Estera.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...