Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța, au fost eliminate de la ”Asia Express”

16.11.2021, 10:46
Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța, au fost eliminate de la ”Asia Express”
Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța, au fost eliminate de la ”Asia Express”

Actrița Adriana Trandafir, în vârstă de 65 de ani, și fiica sa, Maria Speranța, au fost eliminate de la competiția ”Asia Express – Drumul Împăraților”.  Echipa lor este cea de-a cincea care părăsește concursul duifuzat de postul de televiziune Antena 1. Adriana Trandafir și fiica sa au făcut declarații emoționante după ce au aflat că părăsesc show-ul respectiv.

Adriana Trandafir, una dintre cele mai în drăgite și apreciate actrițe din țara noastră, a participat alături de fiica sa, Maria Speranța, în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la postul de televziune Antena 1. Adriana Trandafir mai are un băiat, Ștefan, din prima căsnicie, de care însă a fost separată.

În ediția de luni seară, 15 noiembrie 2021, Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța, au fost cele care au fost eliminate de la ”Asia Express”, după ce au intrat în cursa pentru ultima șansă alături de echipa formată din Eliza și Cosmin Natanticu. cele patru echipe care au rămas în competiție și care vor ajunge în Israel sunt cele formate din Lidia Buble și sora sa, Estera, Elwira și Mihai Petre, Cuza și Emi și Eliza și Cosmin Natanticu.

Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța, au fost eliminate de la ”Asia Express. Ce au declarat cele două

După ce au aflat că sunt eliminate din competiția ”Asia Express”, Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța, au făcut declarații emoționante.

„Este ireal că suntem aici. Nu sunt supărată că am ieșit, a fost o poveste extraordinară. În nouă etape ne-am depășit pe noi”, a spus Maria Speranța, citată de a1.ro.

„Drumul nostru în Asia Express a semănat cu un curcubeu. (…) Trebuie să merg la psiholog pentru că mă vad numai în cursă… Am intrat mamă-fiică, am ieșit mamă-prietenă. Am trecut prin multe lucruri. Aș vrea să mulțumesc echipei. A fost cea mai mare aventură la care am participat și aventura a fost fantastică datorită vouă. De la fiecare am învățat câteva personal și aș vrea să vă mulțumesc pe rând”, a ddeclarat Adriana Trandafir.

Adriana Trandafir, moment dificil la ”Asia Express”

Înainte de a fi eliminate din concurs, Adriana Trandafir și Maria Speranța au trecut printr-un moment dificil. În timpul unei misiuni, Adriana Trandafir s-a pus în genunchi în fața unui bărbat pe stradă pentru a-l determina sa o ajute pe ea și pe fiica sa în concurs, însă a fost refuzată, moment în care actrița a făcut o criză de nervi.

„Am simțit nevoia să plec de pe pământ și să nu mai întâlnesc asemenea oameni niciodată, să nu mai trăiesc o asemenea umilință. Am luat-o personal. Am ajuns să mă târăsc după el pe stradă. Ce am ajuns în țara asta? Pentru că mi-a luat bucuria, mi-a luat demnitatea, m-a pus în cea mai josnică situație în care m-am aflat vreodată. Mi-a ajuns până peste cap toată umilința asta”, a spus Adriana Trandafir, citată de spynews.ro.

Aceasta s-a simțit foarte rău: „Am avut senzația că am făcut infarct pentru că am avut toată simptomatologia, în afară de vomă. Am avut o ghiară în piept. Nu mai vreau niciun medic, aș fi vrut să mor în secunda aia”.

citește și...