Lidia Buble și sora sa, Estera, eliminate de la ”Asia Express”. Ce a făcut cântăreața când a aflat verdictul

25.11.2021, 11:16
Lidia Buble și sora sa, Estera, eliminate de la ”Asia Express”. Ce a făcut cântăreața când a aflat verdictul
Lidia Buble și sora sa, Estera, eliminate de la ”Asia Express”. Ce a făcut cântăreața când a aflat verdictul

În ediția de miercuri seară a emisiunii ”Asia Express” au fost stabiliți finaliștii, o echipă fiind eliminată din competiție. Echipa care a părăsit ”Asia Express” înainte de finală este cea formată din cântăreața Lidia Buble și sora sa, Estera. Echipele care se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro, în finala care va avea loc duminică, sunt cele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza.

Lidia Buble și Estera, Cuza și Emi, Mihai Petre și Elwira au fost cele trei echipe semifinaliste, care au luptat cu toate armele de-al lungul cursei de la ”Asia Express – Drumul Împăraților”, pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu.

În ediția de miercuri a emisiunii de la Antena 1 una dintre aceste trei echipe a fost eliminată din concurs. Cutia cu nestemata roșie a fost aleasă de echipa formată din Lidia Buble și sora sa, Estera, care au părăsit astfel competiția. Celelalte două cutii cu nestemate s-au aflat la Elwira și Mihai petre, însă pietrele au fost verzi, astfel că aceștia continuă concursul. Lidia Buble și Estera au plecat cu lacrimi în ochi din competiție, dar și cu o mulțime de aplauze din partea colegilor. Echipele care s-au calificat în marea finală ”Asia Express”, care va avea loc duminică, la Antena 1, sunt cele formate din Elwira și Mhai Petre și Emi și Cuza.

Lidia Buble și sora sa, Estera, eliminate de la ”Asia Express”. ”A fost cea mai frumoasă aventură a vieții noastre”

”Cea mai pare părere de rău și cel mai mare regret al meu este că s-a terminat jocul pentru noi. Mi-ar fi plăcut sa avem șansa să jucăm ultimul joc împreună. A fost cea mai frumoasă aventură a vieții noastre. Simt că mi-am trăit a doua copilărie. Am simțit că m-am întors în timpul copilăriei și mi-am dat voie să mă joc. Noi ne-am bucurat și am trăit. Ne-am făcut și prieteni. Unul dintre cele mai grele momente pentru noi a fost atunci când am mâncat capul de miel în timpul unei probe”, au declarat surorile Buble, potrivit spynews.ro.

Surpriza a fost mare atunci când Lidia Buble, după aflarea verdictului, a ales să îmbrace o rochie de mireasă, de față cu toți, pentru a-ți „ține promisiunea” că nu pleacă nemăritată din ”Asia Express”. Artista a dorit să părăsească această aventură cu zâmbetul pe buze, marcând totul printr-o glumă savuroasă.

Lidia Buble și sora sa, Estera, eliminate de la ”Asia Express”. Care a fost cel mai greu moment pentru ele

Lidia Buble și sora sa au trecut prin momente dificile la ”Asia Express”.

”Am avut parte de un moment culminant pentru noi, ca echipă. Eram într-un punct în care ne certaserăm foarte tare dintr-un lucru banal. Ajunseserăm la capătul răbdărilor, frustrărilor acumulate până atunci, oboseala şi stresul îşi spuneau cuvântul. Ne-am dat seama că, efectiv, ne-a „prins” atât de tare această competiţie, încât am ajuns să ne certăm extrem de tare. Am promis că acela este ultimul moment în care noi lăsăm ca orice altceva să intervină în relaţia noastră de surori. Pentru noi, familia este absolutul perfect, în care nu are voie să intervină nimeni şi nimic. Aşa că, după această întâmplare, am reuşit să ne simţim „eliberate” de acest stres al competiţiei”, a declarat Lidia Buble pentru revista Viva.

citește și...