Declarația extraordinară a lui chef Sorin Bontea după ce a ieșit învingător la ”Asia Express”. ”Am câștigat un prieten pe viață, băiatu’ meu, Răzvan Fodor”

23.04.2020, 08:45
Declarația extraordinară a lui chef Sorin Bontea după ce a ieșit învingător la ”Asia Express”. ”Am câștigat un prieten pe viață, băiatu' meu, Răzvan Fodor”
Declarația extraordinară a lui chef Sorin Bontea după ce a ieșit învingător la ”Asia Express”. ”Am câștigat un prieten pe viață, băiatu' meu, Răzvan Fodor”

Chef Sorin Bontea a transmis un mesaj impresionant după ce a câștigat finala show-ului ”Asioa Express”, de la Antena 1, alături de Răzvan Fodor.

Chef Sorin Bontea și coechipierul său, Răzvan Fodor au câștigat finala celui de-al treilea sezon al show-ului ”Asia Express” și au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro. În finală, cei doi au învins echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania.

După încheierea competiție, chef Sorin Bontea a transmis un mesaj emoționant pe contul său de socializare, în care vorbește despre greutățile prin care a trecut la concursului ”Asia Express”.


”Când ajungi la 50 de ani te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste!
Da, vârstă chiar e doar o cifră și important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin.
Să ieși din zona de confort înseamnă să începi să te cunoști cu adevărat. Așa am descoperit că încă mai duc și duc bine!

În viața trebuie să știi să te bucuri de tot ceea ce trăiești, de orice experiență nouă.
Îți va fi mai ușor dacă recunoști față de tine că sunt lucruri pe care nu poți să le faci. Nu înseamnă că ești slab, dar nici faptul că te vei incăpățâna să tot încerci să le faci nu te va face mai puternic. Doar va naște frustrări. Nu suntem toți la fel și asta e cel mai frumos lucru.
Umorul este esențial în viață!”, a mărturisit chef Sorin Bontea.


Acesta a vorbit și despre coechipierul său, Răzvan Fodor, afirmând că a câștigat un prieten pe viață.

”Când am plecat din București spre Manila nu credeam că peste luni de zile voi scrie aceste rânduri. Am plecat cu gândul de a ne bucura pe cât posibil de tot ce o să ni se întâmple acolo. Și așa am făcut. Da, a fost greu, înfiorător de greu. Ne-au lăsat uneori și nervii, ne-a durut spatele, ne-au durut picioarele, am lăsat pe la asiatici vreo 9 kilograme din greutate, dar a fost ceva ce trăiești o dată în viață.

E foarte adevărat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înșine.
Am câștigat un prieten pe viață, baiatu meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă ?””, a adăugat acesta.

Chef Soin Bontea încheie mulțumindu-le celor care au fost alături de el pe durata competiției ”Asia Express”.

”Mulțumesc familiei mele care m-a înțeles și m-a sprijinit. Dorul de ei a fost cea mai cruntă barieră.
Mulțumim întregii echipe Asia Express care a trăit pas cu pas această cursă alături de noi. Ce se întâmplă în spatele camerelor este absolut spectaculos!.
În rest… Asia Express continuă! Oferim traininguri pentru următorul sezon despre cum să dormi în cele mai dubioase locuri. E o artă și asta…”.

citește și...