Shift și Connect-R, eliminați de la ”Asia Express”. ”Ne-a părut rău că nu mai stăm”

14.10.2021, 12:54
Shift și Connect-R, eliminați de la ”Asia Express”. ”Ne-a părut rău că nu mai stăm”
Shift și Connect-R, eliminați de la ”Asia Express”. ”Ne-a părut rău că nu mai stăm”

Cântărețul Connect-R a participat alături de Shift în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la postul de televiziune Antena 1. În ediția de miercuri, 13 octombrie 2021, a reality show-ului, cei doi au fost elimnați. Este cea de-a doua echipă care părăsește competiția ”Asia Express. ”Ne-a părut rău că nu mai stăm”, a declarat Connect-R.

Connect-R și colegul său, Shift, au ibntrat în cursa pentru ultima șansă de la ”Asia Express” alături de echipele formate din Eliza și Cosmin Natanticu și Adriana Trandafir și fiica sa, maria Speranța.

Cei care au fost eliminați în urma cursei pentru ultima șansă au fost Connect-R și Shift.

Shift și Connect-R, eliminați de la ”Asia Express”.  ”În ultimii ani nu știu dacă am fost mai aproape de Dumnezeu cum am fost în astea trei săptămâni”

„Ne-a părut rău că nu mai stăm, dar este fair. Pe de altă parte când am văzut piatra roșie mi-am adus aminte motivul pentru care am venit aici și anume să câștig o inimă nouă. În ultimii ani nu știu dacă am fost mai aproape de Dumnezeu cum am fost în astea trei săptămâni”, a declarat Connect-R după ce a aflat că părăsește competiția, potrivit spynews.ro.

”Drumul nostru în @asiaexpressromania se termină aici. Pentru mine a fost cea mai frumoasă si grea experientă de până acum… o experientă pe care as repeta-o oricând! Vă multumesc cä sunteti cu noi si că ne-ati sustinut din prima secundă! Multumesc @connectr c-am împărtit fiecare secundă împreunä, aproape o lună. Multumesc @asiaexpressromania pentru jocul ăsta minunat! Rămâneti aproape! De fapt am plecat…doar până-n studio, să scot niste muzică nouă! Vă iubesc!”, a transmis Shift pe contul său de Instagram.

Cine concurează în cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...