Echipa Războinicilor de la ”Survivor România” a pierdut un nou joc de imunitate. Ce concurenți au fost propuși pentru elminare

22.02.2022, 11:08
Echipa Războinicilor de la ”Survivor România” a pierdut un nou joc de imunitate. Ce concurenți au fost propuși pentru elminare

Echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România” a pierdut un nou joc de imunitate. Astfel, trei concurenți dn echipa Răzbinicilor au ajuns să fe nominalizați pentru elminarea din competiție. Cei propuși pentru a părăsi concursul din Republica Dominicană sunt: Doru Răduță, Oana Ciocan și Elena Matei.

În data de 21 februarie 2022, la ”Survivor România a avut loc un nou joc de imunitate. Echipa Războinicilor a pierdut în fața echipei Faimoșilor. Componenții echpei Războinicilor au trebuit să nominalizeze trei concurenți care să părăsească show-ul din Republica Dominicană.

Primul propus spre elminare a fost Doru Răduță, votat de întreaga echipă. Ștefania Ștefan, care a câștigat imunitatea individuală la fete a propus-o spre elminare pe Oana Ciocan, în timp ce Blaze, care a căștigat imunitatea individuală la băieți a propus-o pe Elena Matei pentru a părăsi competiția.

Echipa Războinicilor de la ”Survivor România” a pierdut un nou joc de imunitate. Ce au declarat concurenții propuși pentru eliminare

„Îmi pare rău că mă aflu în această postură, dar mă așteptam. Ca ultimii veniți să fie posibil primii plecați. Am avut poate prea puține intrări pe traseu, în apărarea mea. Am demonstrat că am o șansă să fiu în fața colegilor mei”, a declarat Doru Răduță după ce a aflat că este nominalzat pentru eliminare, potrivt click.ro.

„Cumva lor li s-a părut că nu am dat tot. Dar au fost momente când am fost cot la cot cu adversarele mele. Am fost la un pas să aduc punctul. Nu înseamnă că sunt slabă dacă am primit acest vot. Nu mă simt afectată. O să continui”, a spus Oana Ciocan.

„Nu mă așteptam. Noi am avut niște discuții. Ce a făcut Blaze e un vot strategic. Sau nu a vrut să nominalizeze alte persoane..Nu doresc să plec acasă. Eu consider că m-am implicat, am dat totul pe traseu. Nu m-am dat bătută”, a comentat Elena Matei.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022.