Cum a încercat CRBL să se împace cu Oase. ”Eram prieteni foarte buni, nu știu dacă ar mai putea fi ca înainte”

10.05.2022, 11:49
Cum a încercat CRBL să se împace cu Oase. ”Eram prieteni foarte buni, nu știu dacă ar mai putea fi ca înainte”
Cum a încercat CRBL să se împace cu Oase. ”Eram prieteni foarte buni, nu știu dacă ar mai putea fi ca înainte”

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, a făcut declarații despre Oase, cel cu care a fost foarte bun prieten și alături de care a câștigat ”Asia Express”. De câțiva ani aceștia nu își mai vorbesc. ”Eram prieteni foarte buni, nu știu dacă ar mai putea fi ca înainte”, a spus CRBL, în vârstă de 43 de ani, la podcastul lui Cătălin Măruță.

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. Artistul, în vârstă de 43 de ani, a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume. CRBL este cunoscut și din postura de câștigător la ”Asia Express”, sezonul 2, unde a făcut echipă cu Oase. De asemenea, CRBL a făcut parte din echipa Faimoșilor, acum echipa Vulturilor, de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, CRBL s-a confuntat cu probleme de sănătate la competiția respectivă. În ediția din data de 18 aprilie 2022 a emisiunii, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că CRBL părăsește concursul din Republica Dominicană. În plan personal, CRBL este căsătorit cu Elena, împreună cu care are o fetiță, Alessia. În urmă cu ceva timp, CRBL a luat decizia de a se muta cu soția sa și fiica lor în Spania.

După câștigarea show-ului ”Asia Express”, de la Antena 1, prietenia dintre Oase și CRBL s-a destrămat. Dacă CRBL a făcut numeroase declarații despre ruptura dintre el și Oase, acesta din urmă a preferat să păstreze discreția. Prezent la podcastul realizat de Cătălin Măruță, CRBL a vorbit despre Oase, pe numele său real Ionuț Dongo.  Acesta a explicat că a încercat să se împace cu Oase, însă fără succes.

Cum a încercat CRBL să se împace cu Oase. ”Cu Oase am făcut un prim pas și am rămas dezamăgit”

CRBL a afirrmat că a făcut un prim pas către împăcarea cu Oase, atunci când acestuia i-a murit tatăl, în 2021, răpus de COVID.

„Mi-am dat seama că sunt atâția oameni cu care am adunat atât de multe amintiri pe care, cumva, nu îi mai bag în seamă sau nu mai vorbim și din vina mea. Așa că trebuie să fac eu primul pas pentru a nu mai căra cu mine povara învinuirii. Cu Oase am făcut un prim pas și am rămas dezamăgit. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu se poate șterge. Nu pot să uit, dar am iertat. S-a întâmplat atunci o tragedie, tatăl lui Oase a decedat. În momentul ăla am trimis condoleanțe, într-un video, către Oase, în care i-am spus că îmi cer cumva iertare și că sunt aici oricum. Dar a rămas tot liniște. Și atunci am zis că înseamnă că nu e momentul. Trebuie să mai aștept și asta fac. Nu am vorbit de atunci. Mi-ar plăcea să mă văd cu el și să povestim. Eram prieteni foarte buni, nu știu dacă ar mai putea fi ca înainte”, a explicat CRBL, citat de click.ro.

citește și...