VIDEO / CRBL îl face praf pe Oase. Declarații extrem de dure despre cel cu care a câștigat sezonul 2 de la ”Asia Express”

21.04.2020, 10:27
VIDEO / CRBL îl face praf pe Oase. Declarații extrem de dure despre cel cu care a câștigat sezonul 2 de la ”Asia Express”
VIDEO / CRBL îl face praf pe Oase. Declarații extrem de dure despre cel cu care a câștigat sezonul 2 de la ”Asia Express”

CRBL a vorbit, într-un interviu filmat, despre relația lui cu Oase, cel alături de care a câștigat concursul ”Asia Express” în anul 2019.

Prietenia lui CRBL cu Ose s-a destrămat după ce au căștigat premiul de 30.000 de euro în cel de-al doilea sezon al show-ului ”Asia Express”, de la Antena 1.

Oase este acum co-prezentatorul emisiunii ”Asia Express”, alături de Gina Pistol.

CRBL a ieșit public și a făcut dezvăluiri, într-un interviu filmat pe canalul lui de YouTube.

Iată spune CRBL despre Oase în interviul respectiv, potrivit click.ro:

 

– După Asia Express am așteptat să încasăm banii, marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărțim, jumătate-jumătate, i-am încasat, eu i-am investit în muzică, el se pregătea să își deschidă bar. Noi știam cumva că va urma să fim co-prezentatori la Asia Express sezonul 3, se vehicula deja la interiorul echipei acest subiect…

– Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani, începând să vorbească cu Asia Express despre contract, despre a pleca singur acolo și au început discuțiile… I-am spus: nu poți să te duci la Asia Express fără mine, pentru că strici această echipă… Eu pusesem condiție la Kanal D (n.r. unde CRBL a fost jurat la un show de dans), că merg la show-ul lor doar dacă îi găsesc și lui Oase un loc acolo.

– La Asia Express hai să vă spun eu cum stă treaba. L-am scos la înaintare, retrâgându-mă din toate discuțiile importante, făcându-l să fie clovn, eu fiind foarte atent în declarații, eu făcând jocuri de culise, adică analizând echipele, ținându-l departe, făcând toate probele cu cap. Pe el l-am lăsat să fie clovnul de serviciu. L-am lăsat să mă binedispună. L-am lăsat să iasă în față, să fie cineva. Pentru că nu am crezut că mă va trăda.

– Ai șters cu buretele tot ce am făcut eu frumos și bine pentru tine în acești 15 ani. Te duci la Asia Express și le arăți oamenilor că ai terminat doar liceul, că nu ai cuvintele la tine? Că nu mai poți să fii atât de amuzant atunci când nu există un om care să-ți ridice la plasă exact ce trebuie? O să se descurce, pentru că are o echipă de producție în spate. Dar de ce să le arăți asta oamenilor?… De ce să le arăți că poți să fii un nemernic, că poți să fii o panaramă de om, să ștergi cu buretele acolo unde eu am pus suflet…

citește și...