CRBL a părăsit ”Survivor România”. Problemele medicale i-au pus capac!

19.04.2022, 10:38
CRBL a părăsit ”Survivor România”. Problemele medicale i-au pus capac!
CRBL a părăsit ”Survivor România”. Problemele medicale i-au pus capac!

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, a părăsit competiția ”Survivor România”, care se filmează în republica Dominicană și este difuzată de postul de televiziune Pro TV. Artistul, în vârstă de 43 de ani, a fost nevoit să plece din concurs din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă de timp.

CRBL a făcut parte din echipa Faimoșilor, acum echipa Vulturilor, de la ”Survivor România”.

În ultima perioadă de timp, CRBL s-a confuntat cu probleme de sănătate la competiția respectivă. În ediția din data de 18 aprilie 2022 a emisiunii, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că CRBL părăsește concursul din Republica Dominicană.

CRBL a părăsit ”Survivor România”. ”E foarte trist pentru mine să plec din motive de sănătate”

„În această seară, unul dintre voi, în acest consiliu, părăsește competiția Survivor România. Acest concurent se află încă de la început în concurs și este CRBL. El părăsește Survivor din considerente medicale. În urma a ceea ce s-a întâmplat în joc, medicul a decis, după investigații suplimentare, că recuperarea necesită mult mai mult timp și alte condiții decât cele de la Survivor”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, potrivit click.ro.

CRBL a făcut și el declarații înainte de a părăsi competiția: „Am crezut că astăzi urmează să îmi revin, dar într-adevăr, corpul meu nu a fost azi pe traseu. Nu mă simt cel mai bine, dar nici nu sunt cel mai pregătit să plec acasă. Mi-am dorit foarte mult finala… Nu îmi vine să cred că ăsta a fost ultimul traseu. E foarte trist pentru mine să plec din motive de sănătate. Am foarte multe regete…”.

Echipa Tigrilor a pierdut jocul de imunitate. Cine sunt concurenții nominalizați pentru eliminare

În ediția din data de 18 aprilie 2022, echipa Tigrrilor, adică cea albastră, a piedut jocul de imunitate în fața echipei Vulturilor, adică cea roșie. Concurenții din echipa Tigrilor au intrat la jocul de imunitate personală, care a fost câștigată de Oana Ciocan la fete și de Alex Nedelcu la băieți.

Relu Pănescu a fost propus spre eliminare de întreaga echipă. Oana Ciocan a propus-o pentru eliminarea din competiție pe Mari Fica, în timp ce Alex Nedelcu l-a nominalizat pe TJ Miles.

citește și...