CRBL, declarații emoționante despre partenera sa de viață. ”Eu sunt dependent de Elena pentru că Elena nu e doar soția mea”

09.05.2022, 16:23
CRBL, declarații emoționante despre partenera sa de viață. ”Eu sunt dependent de Elena pentru că Elena nu e doar soția mea”
CRBL, declarații emoționante despre partenera sa de viață. ”Eu sunt dependent de Elena pentru că Elena nu e doar soția mea”

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, a făcut declarații emoționante despre cea care îi este parteneră de viață, Elena, împreună cu care are o fetiță. ”Eu sunt dependent de Elena pentru că Elena nu e doar soția mea”, a mărturisit artistul, în vârstă de 43 de ani, la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. Artistul, în vârstă de 43 de ani, a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume. CRBL este cunoscut și din postura de câștigător la ”Asia Express”, sezonul 2, unde a făcut echipă cu Oase. De asemenea, CRBL a făcut parte din echipa Faimoșilor, acum echipa Vulturilor, de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, CRBL s-a confuntat cu probleme de sănătate la competiția respectivă. În ediția din data de 18 aprilie 2022 a emisiunii, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că CRBL părăsește concursul din Republica Dominicană.

În plan personal, CRBL este căsătorit cu Elena, împreună cu care are o fetiță, Alessia. În urmă cu ceva timp, CRBL a luat decizia de a se muta cu soția sa și fiica lor în Spania. Invitat la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, CRBL a vorbit despre cea care îi este parteneră de viață.

CRBL, declarații emoționante despre partenera sa de viață. ”Și când am văzut-o prima oară, am bufnit în plâns”

CRBL a povestit că după ce a fost eliminat de la ”Survivor România”, a mers la hotel și a văzut-o pe soția sa, Elena, chiar la emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Doar în momentul în care am văzut-o, am bufnit în plâns instant. Și am văzut-o la tine în emisiune prima oară. Eu nu am văzut-o pe telefon, că telefonul mi l-au dat mai târziu. M-am dus în camera de hotel, acolo aveam internet, și m-am uitat, și primul lucru a fost Elena la tine în emisiune. Alea au fost primele informații pe care eu le-am luat, după emisiune. Și când am văzut-o prima oară, am bufnit în plâns. Și când am luat telefonul și ne-am văzut pe FaceTime, iar. A fost un șoc”, a povestit CRBL, notează click.ro.

Artistul a avut numai cuvinte de laudă la adresa celei care îi este parteneră de viață: „Eu sunt dependent de Elena pentru că Elena nu e doar soția mea. Ea este cel mai bun prieten al meu, este partenerul meu în afaceri, este omul care mă pune la punct. Iar eu nu mai plec de acasă pentru un proiect de niciun fel, atât de mult timp. Mă completează perfect, nu știu dacă pot să zic doar un lucru pe care-l iubesc la ea. Sunt foarte multe. Este persoana care m-a înțeles atât de bine și care mă poate ajuta să rămân pe drumul drept, când mă duc pe arătură”.

 

citește și...