VIDEO / Scandal la ”Survivor România”. Andreea Tonciu și CRBL, replici usturătoare

19.01.2022, 12:22
VIDEO / Scandal la ”Survivor România”. Andreea Tonciu și CRBL, replici usturătoare
Scandal la ”Survivor România”. Andreea Tonciu și CRBL, replici usturătoare

Scandal la ”Survivor România 2022” între Andreea Tonciu și CRBL, ambii concurenți în echipa Faimoșilor. Cei doi au avut discuții aprinse. Totul a pornit de la nominalizarea pentru eliminare a Roxanei Ciuhulescu.”Din punctul meu de vedere, CRBL este un om foarte dur. Extrem de dur. Un egoist”, a răbufnit Andreea Tonciu.

În ediția de luni, 17 ianuarie 2022, a emisiunii ”Survivor România”, jocul pentru imunitate a fost câștigat de echipa Războiniclor, astfel că echipa Faimoșilor a trebuit să facă nominalizări. În echipa Faimoșilor, jocul de imunitate personală a fost câștigat de Emil Rengle la băieți și de Elena Chiriac la fete. Cei doi au avut astfel posibilitatea de a face și ei câte o nominalizare pentru eliminare din rândul colegilor de echipă.  Echipa Faimoșilor a propus-o spre eliminare pe Roxana Ciuhulescu. Elena Chiriac a nominalizat-o pe Xonia, iar Emil Rengle l-a propus pentru a părăsi competiția pe Cătălin Zmărăndescu. În urma voturilor de la telespectatori, în ediția de marți 18 ianuarie 2022, cea care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost cântăreața Xonia.

Însă, înaintea consiliului de eliminare, în eechipa Faimoșilor au avut loc discuții legate de nominalizarea Roxanei Cihulescu.

Protagoniști au fost Andreea Tonciu și CRBL. Andrea Tonciu a vrut să știe cine au fost concurenții care au nominalizat-o pe Roxana Ciuhulescu, dar și motivul pentru care au făcut-o, fiind de părere că mai mulți concurenți au complotat împotriva Roxanei.

Scandal la ”Survivor România”. ”Nevasta ta nu se plânge că o doare nu știu ce, că îi e frig, că îi e sete”

Enervat că a fost luat la rost, CRBL a răbufnit. “Ți se pare că ne-am vorbit? Despre subiectul Roxana? Îmi pare rău, pe mine nu m-a prins discuția asta! Să mă întrebe Roxana de ce am votat-o, dar nu are curaj să mă întrebe de ce”, a spus CRBL, citat de protv.ro.

”Într-adevăr i-am luat apărarea Roxanei în fața lui CRBL, pentru că Roxana este foarte emotivă, Roxana nu mai are putere de a vorbi. Din punctul meu de vedere, CRBL este un om foarte dur. Extrem de dur. Un egoist. Deci mă deranjează foarte mult când spune: ”da’ dar voi de ce ați venit aici? Da’ voi de ce vă plângeți?” Hey, tu nu ai nevastă acasă? Nevasta ta nu se plânge că o doare nu știu ce, că îi e frig, că îi e sete… Totuși suntem femei! De ce nu spui unui bărbat chestiile astea și le spui femeilor? Tu ia-te de bărbați, nu de femei. N u voi avea niciodată un șef în această competiție. Singura mea șefă este fata mea, Rebecca. Și n-am să permit nimănui să aibă harfe din astea cu mine”, a spus Andreea Tonciu la testimoniale după cearta cu CRBL.

”Cei mai mulți m-au votat petru problemele pe care le am. Dintr-o dată CRBL nu, că eu sunt aia care fac lucrurile de fațadă. Ceea ce este jenant, exagerat și rușinos… M-a făcut să mă simt atât de rău ș m-a cîlcat în picioare că, sincer, nu meritam, nu este adevărat…”, a comentat Roxana Ciuhulescu.

citește și...