Oase pune lucrurile la punct în scandalul cu CRBL. ”Eu nu-mi spăl rufele în public”

06.06.2020, 11:31
Oase pune lucrurile la punct în scandalul cu CRBL. ”Eu nu-mi spăl rufele în public”
Oase pune lucrurile la punct în scandalul cu CRBL. ”Eu nu-mi spăl rufele în public”

Oase, co-prezentatorul de la emisiunea ”Asia Express”, a făcut declarații despre relația cu CRBL, cel alături de care a ieșit învingător în cfea de-a doua ediție a show-ului de la Antena 1.

Oase, pe numele său real Ionuţ Dongo, a reușit să câștige sezonul 2 ”Asia Express – Drumul Elefantului”, alături de CRBL. După ce a câștigat competiția respectivă, Oase și-a deschis un bar în centrul Capitalei. Ulterior, acesta a devenit co-prezentator al emisiunii ”Asia Express”. După câștigarea show-ului de la Antena 1, prietenia dintre Oase și CRBL s-a destrămat. Dacă CRBL a făcut numeroase declarații despre ruptura dintre el și Oase, acesta din urmă a preferat să păstreze discreția.  Cu toate acestea, Oase a comentat despre relația cu CRBL la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.

”CRBL nu a fost nici la deschiderea clubului meu. Eu evit orice discuție despre el și despre acest scandal pentru că este o pierdere totală de timp”, a declarat Oase, citat de spynews.ro.

”Singurul meu punct de vedere este că tot ce s-a întâmplat a fost o chestie personală și acolo trebuia să rămână. Eu nu mi spăl rufele în public, dar nici nu mă deranjează ce a ales el să facă. Eu am văzut totul din prisma mea, știu situația și dorm bine noaptea, nu am nici o problemă”, a adăugat el.

Recunoaște că CRBL l-a ajutat, dar susține că nu mai e cale de împăcare

Oase a recunoscut că fostul său prieten, CRBL, l-a ajutat foarte mult.

”Tot ce se întâmplă acum bun în viața mea i se datorează și lui. El m-a ajutat mult în viața mea, mă angajase la el, a făcut multe pentru mine”, a afirmat Oase.

”Eu nu ascult părerile oamenilor, eu știu ce fac și cine sunt, nu am nevoie de părerile altora. Prefer să mă concentrez pe ce fac și atât. Din punctul meu de vedere nu mai există cale de împăcare, nu îmi lipsește, dezamăgirea a fost mare”, a adăugat acesta.

Vrea să se așeze la casa lui

Oase are o relație și mărturisește că își dorește să se așeze la casa lui și să devfină tătic.

”Mie nu mi-a plăcut niciodată să pierd timpul, din moment ce sunt cu ea, normal că am gânduri serioase, dar toate la timpul lor. Îmi plac copiii și da, mi-aș dori, deși am un pic de panică, pentru că nu mă simt încă pregătit. Dacă o să am doi sau niciunul, asta e, las timpul să decidă”, a spus Oase despre viața sa sentimentală, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...