FOTO. CRBL și Oase s-au împăcat?! Câștigătorii ‘Asia Express’ au apărut împreună, la tv. Imagini inedite cu cei doi

01.02.2021, 20:46
FOTO. CRBL și Oase s-au împăcat?! Câștigătorii 'Asia Express' au apărut împreună, la tv. Imagini inedite cu cei doi
CRBL și Oase s-au împăcat! Câștigătorii 'Asia Express' au apărut împreună, la tv

CRBL și Oase, câștigătorii “Asia Express”, sezonul 2, au apărut împreună în ediția a 16-a a emisiunii ‘Poftiți la circ’ de la Antena 1, luni seară (1 februarie). 

Cei doi au participat la noul sezon al emisiunii ‘Poftiți la circ’, iar mulți s-au întrebat dacă au lăsat deoparte toate neînțelegerile din trecut și au reluat legătura.

În ediția a 16-a a emisiunii ‘Poftiți la circ’, CRBL și Oase, alături de surorile Cheeky Girls, l-au ajutat pe Nea Marin să promoveze circul Bellucci.

CRBL și Oase s-au împăcat?

În plus, CRBL și Oase, pe numele său adevărat Ionuţ Dongo, păreau destul de relaxați unul în preajma celuilalt și au lucrat împreună la sarcinile date de Nea Mărin. Ba chiar s-au amuzat copios, ca pe vremuri.

De asemenea, nea Marin și CRBL au complotat împotriva lui Oase, care a participat pentru prima dată la ‘Poftiți la circ’. CRBL și Nea Marin l-au aruncat pe Oase în apă, spre distracția tuturor, inclusiv a turiștilor.

‘Oase face treabă dacă îi dai un pic de energie. Energia mea zboară la ei prin corcodușă. I-am împușcat 2 la costițe și a început să facă treabă’, a dezvăluit Nea Marin.

Contactat de TACATACA, Oase a mărturisit că emisiunea ‘Poftiți la circ’ a fost filmată acum doi, mai exact în vara lui 2019, după ce au câștigat ‘Asia Express’.

Drept urmare, nici vorbă de împăcare între cei doi. La vremea respectivă, atunci când s-a filmat show-ul ‘Poftiți la circ’, CRBL și Oase erau prieteni buni și nimic nu prevestea că se vor certa la cuțite.

De ce s-au certat CRBL și Oase

În urmă cu un an, într-un interviu filmat pe canalul lui de YouTube, CRBL a explicat care au fost motivele pentru care a rupt relația cu Oase. Cei doi au participat împreună la emisiunea ‘Asia Express’, difuzată la Antena 1.

CRBL și Oase au reușit să câștige show-ul în 2019, iar prietenia lor a fost pe placul telespectatorilor. Cei doi s-au întors acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

Când toată lumea se aștepta mai puțin, între Oase și CRBL a apărut un scandal neașteptat. Se pare că artistul s-a simțit trădat de prietenul lui și a făcut public motivul pentru care prietenia lor se rupsese.

CRBL nu a vrut să mai audă de Oase, după ce acesta a acceptat contractul la Antena 1 și pe el l-a dat la o parte.

‘CRBL și Oase la Asia Express, doi proști, mai puțin eu, plecăm pentru distracție și, ce credeți, am și câștigat. I-am spus că trebuie să mă duc cu Elena, soția mea, și el a zis: „Nu, dom’ne, ia-mă pe mine, că o să fie mișto, nu vreau nici un ban, pe mine mă interesează să ne distrăm!”. M-am gândit de câteva ori, așa, am zis: „Bine, hai că propun!”. Ce credeți, am propus și am plecat la Asia Express! 

După Asia Express am așteptat să încasăm banii, marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărțim, jumătate-jumătate, i-am încasat, eu i-am investit în muzică, el se pregătea să își deschidă bar. Noi știam cumva că va urma să fim coprezentatori la Asia Express sezonul 3, se vehicula deja la interiorul echipei acest subiect și, bineințeles că și oamenii ne-au spus că și-ar dori să ne vadă prezenți în Asia Express 3.

La un moment dat primesc un telefon de la Kanal D. „Salutare, CRBL, vrem să vii să faci parte dintr-un juriu, la un show de dans, un concurs de dans televizat!”. Ok, stai să întreb la Antena 1, să întreb echipa Asia Express, să văd ce vor să facă cu mine. Îi sun, îi întreb, ei spun că nu știu, să vedem. Mai trece ceva timp, Kanal D sună din nou, băi, CRBL, te-ai mai gândit, iar sun la Asia Expess, aștia iar spun „Stai să vedem!”, până într-o zi în care a sunat telefonul, iar Kanal D mi-a dat un ultimatum. De data asta, fac același lucru, îi sun pe cei de la Asia Express. Oameni buni, oferta este în acest moment pe masă.

Trebuie să aleg. Nu am ales încă Kanal D, aveți prioritate, spuneți-mi ce vreți să faceți cu mine și cu Oase. Asia Express pune o sumă de bani foarte mică, special, mi-am dat seama după aia, îi spun lui Oase: „Băi, ăștia ne dau foarte puțini bani!”. El se enervează, dom’ne, nu mergem, mai bine mergem la Tele7abc, mai bine nu mergem nicăieri decât să luăm asta, păi, stăm plecați două luni de acasă pe foarte puțini bani! Nu mergem, nu mergem. În momentul acela dau răspunsul la Kanal D și spun: da, putem să colaborăm.  Din momentul ăla, Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani, începând să vorbească cu Asia Express despre contract, despre a pleca singur acolo și au început discuțiile’, spunea CRBL despre prietenia cu Oase.

citește și...