CRBL a izbucnit la ”Survivor România”. ”Și vouă nu vă e rușine să nu îi trimiteți porția de mâncare?!”

22.02.2022, 12:28
CRBL a izbucnit la ”Survivor România”. ”Și vouă nu vă e rușine să nu îi trimiteți porția de mâncare?!”
CRBL a izbucnit la ”Survivor România”. ”Și vouă nu vă e rușine să nu îi trimiteți porția de mâncare?!”

CRBL, care face parte din echipa Faimoșilor, a reacționat dur după ce a fost trimis pe Insula Exilului la ”Survivor România”, alături de Relu Pănescu, din echipa Războinicilor. Artistul a făcut declarații dure la adresa colegilor săi de echipă, dar și la adresa concurenților din echipa adversă, care l-au lăsat fără pc de mâncare pe Relu Pănescu.

Un component al echipei Faimoșilor și un component al echipei Războnicilor de la ”Survivor România” au trebuit să părăsească insula și să plece în exil, fără mâncare sau alte condiții. Cei doi sunt dependenți de echipele din care fac parte, dacă acestea decid sau nu să împartă mâncarea cu ei.  Cei doi nominalizați să plece pe Insula Exilului au fost CRBL, de la Echipa Faimoșilor, și Relu Pănescu, de la echipa Războinicilor.

În ediția din data de 21 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, CRBL și Relu Pănescu s-au alăturat colegilor lor la consiliul de nomonalizare, unde au vorbit despre condițiile în care sunt nevoiți să trăiască pe Insula Exilului. CRBL a făcut declarații dure la adresa colegilor săi din Echipa Faimoșilor, dar și la adresa celor din echipa Războincilor, care l-au lăsat fără mâncare pe Relu Pănescu. „Și vouă nu vă e rușine să nu îi trimiteți porția de mâncare?! E mâncarea pe care el a câștigat-o. Am așteptat, ne-am tot uitat pe cărarea aia și nimic!”, le-a trasnmis CRBL concurenților din echipa Războnicilor, notează click.ro. „Le mulțumesc și lui CRBL și colegilor săi că am putut și eu să mănânc ceva”, a completat Relu Pănescu.

CRBL a izbucnit la ”Survivor România”. ”Le doresc să ajungă aici unde m-au trimis pe mine”

„Pentru Faimoși, tuturor le doresc să ajungă aici unde m-au trimis pe mine (n.r.pe Insula Exilului) Care e motivul? De ce eu?”, a mai spus CRBL.

„E iadul pe Pământ… Nu mi-au dat nici măcar o bucată de cocos prăjit… CRBL a împărțit cu mine și m-a lăsat să mă servesc, nu mi-a dat el! (..) Nu știu dacă vă puteți imagina ce e în sufletul meu acum. M-au încercat niște sentimente când am văzut că Faimoșii i-au trimis lui CRBL mâncare și pelerina lui și eu nu am primit nimic”, a mai declarat și Relu Pănescu.

 

citește și...