CRBL s-a mutat cu familia în Spania. ”Planul este să rămânem aici”

07.11.2020, 14:14
CRBL s-a mutat cu familia în Spania. ”Planul este să rămânem aici”
CRBL s-a mutat cu familia în Spania. ”Planul este să rămânem aici”

Binecunoscutul artist CRBL s-a mutat cu familia sa în Spania. Acesta a afirmat că planul este să se stabilească acolo.

CRBL a luat decizia de a se muta cu soția sa și fiica lor în Spania. Artistul a intrat în direct la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a dezvăluit ce l-a determinat să facă această alegere.

“Am testat zona, ne-a plăcut foarte mult și am zis că este mai bine așa pentru familia noastră. Este o nouă provocare, o nouă încercare și am vrut să găsesc mai multă liniște. Deocamdată suntem într-o vacanță prelungită, nu trebuie să facem nimic, dar avem niște planuri pentru 2021 și trebuie să le punem în practică. Eu mă ocup acum de partea muzicală. De anul viitor, o să ne ocupăm de niște proiecte interesante. Planul este să rămânem aici”, a declarat CRBL.


Ce spune CRBL despre diferențele dintre Spania și România.

Artistul a explicat și care sunt diferențele dintre Spania și România. El a afirmat că sistemul educațional este mai bun în România decât în Spania. Însă, CRBL afirmă răspicat că spaniolii sunt mult mai civilizați.

„În ceea ce priveşte educaţia, [în Spania] sunt mult în urmă faţă de sistemul educaţional din România. Pe de altă parte, sunt mult mai civilizaţi decât noi”, a afirmat muzicianul, citat de okmagazine.ro.

CRBL a mărturisit că ceea ce îl nemulțumește în Spania este traficul și modul în care șoferii spanioli conduc. “I-aş strânge de gât pe spanioli în trafic. Ăştia nu semnalizează când fac dreapta sau stânga”, a adăugat el.

CRBL a recunoscut că îi este dor de România. ”În schimb, ne integrăm aşa uşor uşor în comunitatea asta şi pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă şi de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum”, a mai spus CRBL.

citește și...