Ce relație are Oana Roman cu Silvia Chifiriuc, soția tatălui său. Răspunsul a fost categoric!

08.06.2022, 13:26
Ce relație are Oana Roman cu Silvia Chifiriuc, soția tatălui său. Răspunsul a fost categoric!
Ce relație are Oana Roman cu Silvia Chifiriuc, soția tatălui său. Răspunsul a fost categoric!

Oana Roman, în vârstă de 46 de ani, a fost întrebată despre relația pe care o are cu cântăreața Silvia Chifiriuc, în vârstă de 49 de ani, actuala soție a tatălui ei, Petre Roman, fost premier al României. Răspunsul Oanei Roman a fost unul scurt și cât se poate de categoric în ceea ce privește relația pe care o are cu partenera de viață a tatălui său.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului 2020, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Ulterior, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația.

Petre Roman a fost căsătorit timp de mulți ani cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana. Mioara Roman mai are o fată, Catinca, dintr-un mariaj anterior. Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.

Ce relație are Oana Roman cu Silvia Chifiriuc, soția tatălui său. ”Nici nu vreau să discut asta”

Întrebată, în cadrul unui interviu pentru impact.ro, ce relații are cu actuala soție a tatălui său, Silvia Chifiriuc, Oana Roman a răspuns scurt și răspicat: ”Nu avem relații. Și nici nu vreau să discut asta”.

Oana Roman a dezvăluit și când s-a văzut ultima oară cu tatăl său, Petre Roman, și ce relație are acesta cu fiica ei, Isabela: ”Cred că acum vreo lună. Iza îl iubește foarte mult și e fascinată de el. A văzut și a înțeles ce mare personalitate este el. Când mergem la el îl întreabă tot felul de lucruri, discută și au o relație ok. Mi-aș dori să ne vedem mai des, dar am un program agitat, el la fel, e și președintele unei universități din Elveția. O parte din timp și-o petrece și acolo. Încercăm să ne vedem mai des, dar nu ne iese întotdeauna”.

citește și...