Andreea Tonciu, despre Robert Niță, colegul ei de la ”Survivor România”. ”L-am considerat fratele meu și m-a trădat exact ca pe un cățel”

17.02.2022, 13:20
Andreea Tonciu, despre Robert Niță, colegul ei de la ”Survivor România”. ”L-am considerat fratele meu și m-a trădat exact ca pe un cățel”
Andreea Tonciu, despre Robert Niță, colegul ei de la ”Survivor România”

Andreea Tonciu a făcut declarațiii despre Robert Niță, cu care a fost colegă de echipă la emisiunea ”Survivor România”, care se desfăloară în Republica Domnicană și este difuzată de postul de televiziune Pro TV.  În concurs, cei doi păreau că se înțeleg foarte bine, însă ulterior Robert Niță a făcut declarații neașteptate despre Andreea Tonciu.

După eliminarea de la ”Survivor România”, Andreea Tonciu și Robert Niță și-au aruncat unul altuia acuzații. Andreea Tonciu ar fi afirmat că fotbalistul a profitat de problemele ei de sănătate pentru a nu intra pe traseu. La rândul său, acesta a spus că bruneta ar trebui să-și vadă de treabă.

Ce doi au fost prezenți în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde au făcut noi declarații.

Andreea Tonciu, despre Robert Niță, colegul ei de la ”Survivor România. ”Este un trădător”

Robert Niță a afirmat că el și Andreea Tonciu nu au fost niciodată prieteni, doar că s-au înțeles bine și s-au văzut de câteva ori înainte de plecarea în junglă: „Prieteni n-am fost. A existat o simpatie, care, contrar celor spuse, poate încă există. Nu știu. Pe ea au deranjat-o anumite lucruri care s-au întâmplat”.


Andreea Tonciu a declarat că îl respectă pe fostul său coleg din echipa Faimoșilor, dar că a a fost nemulțumită de atitudinea pe care acesta a avut-o: „Îl respect foarte mult pe Robert. M-a deranjat la el că începuse să fie prieten cu CRBL. Au acuzat-o pe Otilia că este sclava și dădaca mea. (…) Robert m-a trădat. Este un trădător, l-am considerat fratele meu și m-a trădat exact ca pe un cățel”.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022.

citește și...