Robert Niță, declarații tăioase la adresa foștilor colegi de la ”Survivor România”. ”Aș ruga-o să își vadă de lungul nasului”

08.02.2022, 16:41
Robert Niță, declarații tăioase la adresa foștilor colegi de la ”Survivor România”. ”Aș ruga-o să își vadă de lungul nasului”
Robert Niță, declarații tăioase la adresa foștilor colegi de la ”Survivor România”. ”Aș ruga-o să își vadă de lungul nasului”

Robert Niță, fost component în echipa Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”, de la pro TV, a făcut declarații tăiuoase la adresa unora dintre foști săi colegi din concursul flmat în Republica Dominicană. ”Aș ruga-o să își vadă de lungul nasului”, a spus Robert Niță despre Andreea Tonciu, la o emisiune de televiziune.

Robert Niță a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, însă acesta a fost eliminat din competiție.

Sportivul a intrat în direct la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a făcut declarații despre unii dintre foștii săi colegi din echipa Faimoșilor. Mulți au intrat cu o strategie în jocul asta. Unii n-au știut în ce se bagă și s-au trezit acolo. Vezi cazul doamnei Tonciu. Doamnei, zic așa, că e ca o blasfemie, ca o glumă, sper să înțeleagă ea”, a spus Robert Niță

Robert Niță, declarații tăioase la adresa foștilor colegi de la ”Survivor România”. ”O răceală specifică doamnelor, a avut-o și Rengle”

“Andreea Tonciu nu era sora ta?”, l-a întrebat Cătălin Măruță pe Robert Niță. “Ba da, era, dar cred că între timp a afectat-o și dorul de casă… Din respect pentru că este o mamă și o doamnă aș ruga-o să își vadă de lungul nasului… Și atât… N-aș vrea să mai continui”, a răspuns sportivul.

Despre Otilia Bilionera, Robert Niță a declarat că o vede motivată pentru rămânerea în competița din Republica Dominicană: “Aș vrea să mai spun că Otilia suferă acum de o cistită, o răceală specifică doamnelor, a avut-o și Rengle”.

Robert Niță a mai afirmat că și-ar fi dorit să stea mai mult în concursul din Republica Dominicană: “Sunt dezamăgit și supărat. Mi-aș fi dorit să stau mai mult, evident. Am avut niște obiective intermediare care mă duceau spre final. (…) Am spus în momentul în care am intrat că nu-mi doresc să câștig pentru că nu voiam să pun o presiune suplimentară inutilă pe mine. Așa a fost să fie, să mă accidentez și asta a schimbat absolut totul. Durerile deveniseră insuportabile”.

 

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte dn echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție

citește și...