Cum a fost Adda umilită de CRBL. ”Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot”

04.12.2022, 12:15
Cum a fost Adda umilită de CRBL. ”Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot”
Cum a fost Addda umilită de CRBL

Ada Alexandra Moldovan, cunoscută profesional ca Adda, a făcut mărturisiri neașteptate în cartea sa. Artista, în vârstă de 30 de ani, a povestit despre niște situații deloc plăcute prinb care a trecut din cauza lui CRBL, 44 de ani. ”Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot”, a detaliat cântăreața.

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție. De ceva vreme, vedeta se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a fost diagnosticată cu boala Lyme.  În cartea pe care abia a lansat-o, „Cele trei ADDA”, Adda a vorbit ș despre niște situații neplăcute prin care a trecut cu CRBL, care a avut o atitudine nepotrivită față de ea.

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. Artistul a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume. CRBL este cunoscut și din postura de câștigător la ”Asia Express”, sezonul 2, unde a făcut echipă cu Oase. De asemenea, CRBL a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, CRBL s-a confuntat cu probleme de sănătate la competiția respectivă. În ediția din data de 18 aprilie 2022 a emisiunii, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că CRBL părăsește concursul din Republica Dominicană. În plan personal, CRBL este căsătorit cu Elena, împreună cu care are o fetiță, Alessia. În urmă cu ceva timp, CRBL a luat decizia de a se muta cu soția sa și fiica lor în Spania. De curând, CRBL a anunțat, la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, că a decis, împreună cu familia sa, să revină în România. Aici, CRBL și familia sa locuiesc cu chirie

Cum a fost Adda umilită de CRBL. ”Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime”

”M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. într-o emisiune). Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot. La Fortza ZU, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL. Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, pentru că nu am fost la toate repetițiile”, a povestit Adda, relatează revista Avantaje.


”Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă și în momentul în care va intra referenul o să apară o poză cu mine, deci nu mai era nevoie să urc. Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime. (…) Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el în care și-a cerut scuze pentru tot”, a adăugat artista.

citește și...