Adda și soțul ei au aniversat patru ani de căsnicie. Cum au arătat la nuntă

02.08.2020, 15:28
Adda și soțul ei au aniversat patru ani de căsnicie. Cum au arătat la nuntă
Adda și soțul ei au aniversat patru ani de căsnicie. Cum au arătat la nuntă

Cântăreața Adda și partenerul ei de viață, Cătălin Rizea, au aniversat recent patru ani de la nuntă.

În data de 31 iulie, Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au sărbătorit patru ani de căsnicie. Cei doi au transmis mesaje pe conturile de socializare cu ocazia aniversării lor.

Artista a dat publicității o fotografie de la nunta cu Cătălin Rizea. În imagine, cei doi pozează într-o ipostază plină de tandrețe, iar Cătălin Rizea stă cu mâna pe burtica de graviduță a partenerei sale de viață. Cei doi au împreună un băiețel.

”4 ani ❤️ La mulți ani nouă!”, a scris Adda în mediul online.

”La mulți ani nouă! 4 ani de când m-am… ??? Te iubesc! ADDA”, a fost mesajul lui Cătălin Rizea.

Cum s-au cunoscut Adda și Cătălin Rizea

Cătălin Rizea, soțul Addei, a dezvăluit cum s-au cunoscut și cum a început relația lor.

”Ne-am cunoscut dintr-o întâmplare. Nişte prieteni de-ai mei trăgeau de mine să mergem la mare, la gagici, aveam vreo 25 de ani atunci. Eu cu vreo două zile înainte ziceam că nu mai vreau să merg, apoi cu o zi înainte m-am sucit şi am zis că merg. Addei îi intrase în program un concert pe ultima sută de metri, tot la mare.

Unui prieten de-ai mei îi plăcea de o prietenă a Addei şi trăgea de mine să ne vedem puţin cu ele. Şi am zis OK şi din 30 de minute cât ar fi trebuit să stăm cu ele, am stat până dimineaţa. A doua zi ne-am văzut la plajă şi bineînţeles că Addei i-a plăcut foarte tare de mine,. Cum intram în apă, intra şi ea şi zicea să o iau în braţe că îi e frică de valuri”, a detaliat el.

Au participat la ”Asia Express”

Adda și partenerul ei de viață, Cătălin Rizea, au fomat una dintre cele mai controversate echipe din cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. La concursul respectiv, cei doi s-au clasat în primele trei echipe, competiția fiind câștigată de echipa formată din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Cătălin Rizea a explicat că nu au existat echipe la concurs cu care să nu se înțeleaâgă.

”Nu am avut o echipă care nu ne-a plăcut în mod deosebit, i-am respectat pe toţi în egală măsură, dar contrele au apărut în funcţie de stilul lor de joc: unii ne tachinau, alţii ne considerau slabi, deşi aveam performanţe în competiţie şi cred că făceau asta tocmai pentru a ne intimida. Nu am urât pe nimeni”, a afirmat soțul Addei într-un interviu.

 

citește și...