VIDEO / Ce nu s-a văzut la ”Asia Express” după ce Adda și soțul ei au mâncat stinky tofu

30.06.2020, 09:57
VIDEO / Ce nu s-a văzut la ”Asia Express” după ce Adda și soțul ei au mâncat stinky tofu
VIDEO / Ce nu s-a văzut la ”Asia Express” după ce Adda și soțul ei au mâncat stinky tofu

Cântăreața Adda a adt publicității o înregistrare video realizată la ”Asia Express”, după ce ea și partenerul ei de viață au fost nevoiți să mănânce stinky tofu în cadrul unei probe din concurs.

Adda și partenerul ei de viață, Cătălin Rizea, au fomat una dintre cele mai controversate echipe din cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. La concursul respectiv, cei doi s-au clasat în primele trei echipe, competiția fiind căștigată de echipa formată din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Pe contul ei de socializare, Adda a dat publicității o înregistrare video care nu a fost difuzată la concurs. Înregistrarea a fost făcută imediat după ce artista și soțul ei, Cătălin, au fost nevoiți să mănânce stinky tofu în cadrul unei probe din competiție.

Imediat după ce au terminat proba respectivă, Adda l-a pus pe bucătarul care gătise stinky tofu să mănânce și el din preparatul despre care oți concurenții de la ”Asia Express” au spus că e îngrozitor. Reacția bucătarului pe care Addfa l-a pus să mănânce stinky tofu stă dovadă în acest sens, acesta strâmbându-se și îngjhițind cu greu ineditul preparat.

”Leșin ? Ce nu s-a văzut la TV la proba cu Stinky Tofu. Dupa ce noi am “murit” mâncând porcăria aia care cică e mare delicatesă la ei, evident ca s-a declanșat Nebunadda așa că l-am obligat pe maestrul bucătar să mănânce și el! Asta a fost reactia lui ? Cred că îi era frică să nu-l bat, sincer ??? leeeșin ???”, a notat Adda în mediul online.

Cum s-au înțeles cu celelalte echipe din concurs

Cătălin Rizea, partenerul de viață al Addei,  a explicat că nu au existat echipe la concurs cu care să nu se înțeleagă.

”Nu am avut o echipă care nu ne-a plăcut în mod deosebit, i-am respectat pe toţi în egală măsură, dar contrele au apărut în funcţie de stilul lor de joc: unii ne tachinau, alţii ne considerau slabi, deşi aveam performanţe în competiţie şi cred că făceau asta tocmai pentru a ne intimida. Nu am urât pe nimeni”, a afirmat soțul Addei într-un interviu pentru okmagazine.ro.

citește și...