Reacția Biancăi Drăgușanu după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată. ”Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil”

24.10.2022, 15:30
Reacția Biancăi Drăgușanu după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată. ”Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil”
Reacția Biancăi Drăgușanu după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată.

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 40 de ani, a făcut declarații după ce a aflat că Daniela Crudu, în vârstă de 33 de ani, este însărrcinată cu pimul său copil. ”Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil”, a declarat Bianca Drăgușanu. Aceasta a mărturisit că nu a mai vorrbit de multă vreme cu fosta asistentă TV.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. În urmă cu ani, Bianca Drăgușanu a trăit o poveste de dragoste cu Cătălin Botezatu, cel care a făcut-o cunoscută. Bianca Drăgușanu a aflat că Daniela Crudu este însărcinată și a făcut declarații, oferindu-se să fie nașa bebelușului fostei asistente TV.

Daniela Crudu este însărcinată cu primul său copil, la 33 de ani. Vedeta și actualul ei iubit urmează să devină părinți peste câteva luni, bruneta aflându-se în cea de-a treia lună de sarcină.Daniela Crudu a mărturisit că deocamdată nu a aflat sexul bebelușului. „Da, informația voastră e adevărată. Sunt însărcinată! De 1 an sunt cu el… e român. E un băiat liniștit… așa discret, cuminte… mă iubește, îl iubesc! Încă nu știu ce e! Fac trei luni săptămâna viitoare. Deja se vede!”, a declarat Daniela Crudu pentru CANCAN.RO.

Reacția Biancăi Drăgușanu după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată. ”Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă”

”Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu. Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă (râde). Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

”Nu ne-am mai văzut de mult timp, așa a vrut Dumnezeu, așa e viața, fiecare cu prioritățile ei. Abia aștept să o văd cu burta la gură, e vestea anului, e maximă. Nebuna mea superbă, mă bucur din suflet pentru ea, Doamne ajută să fie sănătoasă și ea și copilașul”, a mai spus aceasta.

citește și...